Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tudtok olyan helyet Magyarorsz...

Tudtok olyan helyet Magyarországon, ahol lehetne vadkempingezni?

Figyelt kérdés
A terv az hogy valami tópart melletti erdős részre levernénk a sátrat.Tudtok ilyen helyeket Magyarországon? Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 11. 18:37
 1/8 Kései Sirató ***** válasza:
0%
A vadkempingezést sajnos törvény tiltja, megbüntethetnek érte, azonban nagyon sok olcsó és jó kemping van az országban. Lipóton van nagyon szép helyen kemping, egy tó partján, de a Balaton parton is van rengeteg, attól függ, hova szeretnétek menni..
2013. ápr. 12. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Idéznéd a törvényt kérlek amire hivatkozol?

Tudtommal nem tilos ugyanis, pár éve legalábbis nem volt még az de persze azóta változhatott. Ezért kértem csak, hogy idézd milyen törvényre hivatkozol.

Magyarországról beszélünk remélem, mert valóban vannak országok ahol ez tilos.

Egyébként rengeteg helyen tudtok akkor is ha tilos lenne, de tudtommal nem az. Mi pl Balaton körül voltunk pár napot így, egy-egy éjszakát egy helyen.

2013. ápr. 12. 18:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Ez egy kiválóan elterjedt hiedelem, mendemonda itthon. :)A természetben lehet éjszakázni persze egy helyere a sátrat felverni több estére nem legális, de ha vándorcirkusszá alakulunk, akkor kivitelezhető. Köszönöm a válaszokat! :)Azért akinek van még ötlete az írjon. Esetleg aki tud kisebb, kevésbé populárisabb tavacskát ahol kivitelezhető mindez az feltétlen írjon.
2013. ápr. 13. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:

No mint írtam én is ezt gondolom. Horvátországban büntetnek, de itthon nem tilos szerintem sem.

Azért vártam volna törvényt amire hivatkozott, de nem írta be. Bírom amikor dobálózunk vele, hogy törvény így-úgy, de idézni már nem sikerül.

Amúgy szinte bárhol tudsz. Sokkal inkább hol ne, mint hol igen. Szerintem. Konkrétan maga a vadkempingezés mint kaland a cél? Mert ha valahova mennél, akkor menjél, ez ne legyen akadály. Tuti találsz a közelben egy alkalmas helyet egy-egy éjszakára.

2013. ápr. 13. 22:03
 5/8 anonim válasza:
Mindenhol engedélyt kell kérni a terület tulajdonosától.
2013. ápr. 18. 19:41
 6/8 anonim válasza:
55%
2013. ápr. 27. 00:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen kérdésre nagyon nehéz válaszolni ennyire általánosan. Most soroljam fel azt az 50-60 helyet, ahol már vadkempingeztem Magyarországon? Amerre járok, mindenhol vannak jó helyek, csak nyitott szemmel kell járni.
2013. aug. 19. 21:30
 8/8 anonim válasza:
100%

Sátorverés: elhagyatott helyen, naplementekor.

Sátorbontás: Napkelte előtt. /Eltüntetett sátorral tovább is ott lehet maradni./

2013. aug. 20. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!