Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába a kettő közül melyik...

Angliába a kettő közül melyik konnektortípus van?

Figyelt kérdés

A bal felső vagy a jobb alsó? Én úgy tudtam, hogy a bal felső, ami alatt az angol zászló is van. De ismerősöm azt mondta, hogy mostanában már ott is a jobb alsó típusú az elterjedt.

Fontos lenne, hogy milyen átalakítót vegyek :)

2013. ápr. 8. 21:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 8. 21:06
 2/12 anonim ***** válasza:
a bal felso van.
2013. ápr. 8. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Maradjon meg ő csak ismerős ilyen ismeretekkel...

A bal felső van Angliában, de ha a jobb alsó lenne ahhoz meg ugye nem kellene átalakító. Nem tudom mire véljem ezt a kérdést:D

2013. ápr. 8. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Pedig a jobb alsóhoz is kell, mert abba nem dugod be a hazai/földelt dugvillát!
2013. ápr. 8. 21:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Én néha még a bal felsőbe is beleerőltettem:D
2013. ápr. 8. 21:27
 6/12 anonim ***** válasza:
munkahelyemen mikor valakinek kulfoldi telefontoltoje volt, kessel "kipockoltek" a felso lyukat egy ugy eroltettek bele :D
2013. ápr. 8. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek görcsöltök az átalakító miatt!
2013. ápr. 8. 21:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Bal felső, de simán bele lehet dugni a magyar dugót, csak ki kell pöckölni a felső lukat, ahogy más írta már fentebb. Abban nincs áram, csak egy biztonsági pöcök, ami szabaddá teszik a másik két lukat.

(nem kötözködés, csak megjegyzés: a bal felső az egy brit zászló, nem angol)

2013. ápr. 9. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Ismerősöd téved, én egy darab olyan konnektort nem láttam még.
2013. ápr. 9. 22:59
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát én biztos nem fogok semmit pöckölgetni benne, főként nem késsel :S Azt sem tudom, hogy azt a rész hogy nevezik, amit a konnektorba kell dugni. Amennyire "értek" hozzá, ott fog agyoncsapni az áram :S

Pedig jobb lett volna, ha a jobb alsó van :S Ugyanis a laptopom töltőjén ami bemegy a konnektorba, ahogy néztem, van egy lyuk annak a kiálló résznek.

Akkor a bal felsővel sem lesz gondom? Illetve ha mégsem menne bele, akkor lehet kapni valahol olcsón kint átalakítót hozzá?

2013. ápr. 10. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!