Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mikor érdemes a Wizz Air-nél...

Mikor érdemes a Wizz Air-nél jegyet foglalni?

Figyelt kérdés
Nyáron megyek Londonba és nem tudom mikor lenne érdemes megvennem a repülőjegyet a Wizz Air-nél? Most a napokban vagy még várhatok 1-2 hetet? 1 hónappal az utazás előtt? mikor??
2013. ápr. 6. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
13%

Amikor a legolcsóbb, de te ezzel már nagyon elkéstél. Csináld meg most azonnal, bár így is flexibilisnek kell lenned, ha a legjobb árat akarod megtalálni.

Nyárra Londonba kb. akkor volt a legolcsóbb, amikor meghirdették a nyári menetrendet, úgy november végén.

2013. ápr. 7. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Uhh... első válaszoló is gyakran nézegeti a wizzair oldalát látom.

Kérdező: nincs erre fix recept. Legtöbbször utazás előtti 1-2-3 hónapban valamikor a legolcsóbb. Kiszámíthatatlan. Ha úgy érzed olyan az ár, ami neked megfelel akkor vedd meg. Különösen ha nagyon fix az időpont amikor utaznod kell.

2013. ápr. 7. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Hallod-e te utolsó, én a helyedben nem reklámoznám, hogy milyen ostoba vagyok! Van egy rossz hírem, kezdheted enni a kalapod!

Wizzair június 13-16., 22.184,- Ft és az első amire rákerestem, lehet, hogy ennél még olcsóbb is van.

2013. ápr. 7. 01:22
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Ne haragudj, de mi ez a stílus, hogy nyomorék meg pondró? Tök függetlenül attól, hogy mennyire (nem) értesz hozzá, miért kell ez a stílus? Vegyél már vissza.
2013. ápr. 7. 02:14
 5/7 anonim ***** válasza:

26984 Ft

Július 4-9.

De gondolom mindjárt belekötsz, hogy ez éppen miért is hülyeség, ahogy az előző válaszoló példájába is utólag kötöttél bele.

2013. ápr. 7. 02:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy vicc, hogy ez a 71%-os troll jön itt az egyetemmel, mikor olyan sötét, mint lépcsőház.

Rendesen beégett a kiscsávó!

2013. ápr. 7. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Már csak 70%-os, de lesz ez még kevesebb is szerintem. :XD
2013. ápr. 7. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!