A hostelek-ben külön van lány és fiú szoba, vagy vegyes?
Figyelt kérdés
Konkrétan Párizsban.2009. szept. 21. 18:45
1/5 anonim válasza:
Nincs, miért lenne? a hostel mint minden más szállás, koedukált. de ha ti úgy rendelkeztek, akkor a lányok ide, a fiúk oda.
2/5 A kérdező kommentje:
Ok kösz!
Nekem ez a jó, ha nincs...
Még 1 kérdés...
Egy 17 éves és egy 16 éves mehet pl. hostelbe idősebb ember nélkül??
2009. szept. 21. 19:14
3/5 anonim válasza:
kis rafinált ...
amúgy aztán a franciák pont nem híresek arról h bármilyen értelemben szégynelősek lennének vagy érdekelné őket hogy külön lán ymeg külön fiú, én voltam kint fél évet , azt képzeld el, koleszban is még a tusolók is koedukáltak voltak, és csak én hülye magyar lepődtem meg az elején, hogy 2 csajszi meg 3 srác tusol együtt, aztán ez senki másnak nem volt furcs apersze.
Szóval nekem az a tippem, hogy a hostelek is koedukáltak, simán, még csak meg se furdul a fejükben, hogy külön legyen.Valljuk meg, azért van ebben valami :-))
4/5 A kérdező kommentje:
hát igen... :)
2009. szept. 22. 15:32
5/5 anonim válasza:
Van ahol van külön fiú lány szoba és vegyes is, illetve van olyan ahol csak is kevert van. Én jártam olyan hostelben, ahol 5-ös lány szobában laktam, olyanban ahol 8-as vegyesben (az borzalmas volt), és olyanban is, ahol 4-es vegyesben, de csak egy ember volt ott rajtam kívül, az is lány. Van, ahol minden igénynek megfelelőt kialakítottak, és van ahol nem. Csehországban pl az összes szoba vegyes volt, barátnőmmel érkeztem akinek ugyanott volt foglalása csak nem tudtunk egymásról, így nem egy szobában. A recepciós srác kerített nekünk egy üres 4-es szobát és azt mondta hogy ha megteheti, akkor nem is rak be mellénk mást :) Rendes volt, de ilyen helyen mindenre fel kell készülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!