17 évesen milyen lehetőségeim vannak Londonban?
Kedves kérdező.
Én is minden nyáron júniustól-augusztusig kint dolgozom Londonban, úgy hogy nem igazán beszélek jól angolul.. Ahogy az elmúlt években tapasztaltam a szórólapozáshoz nem kell más csak egy kis nyelvtudás.Bár én nem szórólapoztam de láttam hogy keresik mások ezt a munkát. Rengeteg gyorsétterem és kajálda van. Bementek mindenhová legyen az egy kínai vagy kebabos kis büfé, és rákérdezted van.e szórólapozási meló. Ha van akkor helyben meg is beszélik hogy melyik zónában kell a házakba dobálni..
A gond az, hogy elég sok fiatal csinálja ezt pénzkiegészítésként, így jó ha van ismerősöd.
De megteheted azt is hogy jelentkezel a mekibe. Biztosra mondom hogy ott mindig van felvétel. Nem kell megmondanod hogy te csak 2 hónapig dolgoznál. Ha felvesznek akkor dolgozol ameddig akarsz, majd kilépsz..
Sok szerencsét
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!