Kezdőoldal » Utazás » Európa » 17 évesen milyen lehetőségeim...

17 évesen milyen lehetőségeim vannak Londonban?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy 17 évesen vállalhatok-e munkát Londonban? A barátom egy éve kint él és idén nyáron úgy döntöttünk, én is kimegyek. Szeretnék dolgozni, mindegy, hogy mit, csak keressek vele annyit, hogy tudjak enni. Angolul jól beszélek, bármiről el tudok beszélgetni. Ott is vannak diákmunkák? És ha vannak, hol tudok utánajárni? Nem szeretnék az ismeretlenbe kimenni...köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 6. 12:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye... 2 hónapról van szó..mégis milyen végzettség kell ahoz hogy szórólapokat osztogassak egy nyár alatt??? ismétlem, NYARALNI MEGYEK, nem kiköltözni..ez csak unaloműzés lenne..hogy mégis csak legyen valami keresetem kint és ne a barátom tartson el...
2013. ápr. 8. 18:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondd te soha nem hallottál még olyanról, hogy valaki 0 angollal kiment, és "bejött neki az élet"??? Nyilván nagy adag szerencse kell hozzá, de a kérdezőnek ott van a barátja, a barátjának gondolom már vannak kint ismerősei, és ha jól beszél angolul, elveszni nem fog. Valahol el kell kezdeni, ennyi erővel soha ne lépje át az országhatárt, mert egy nyelvet sem beszél úgy, ahogy az adott országban élők...
2013. ápr. 8. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

Én is minden nyáron júniustól-augusztusig kint dolgozom Londonban, úgy hogy nem igazán beszélek jól angolul.. Ahogy az elmúlt években tapasztaltam a szórólapozáshoz nem kell más csak egy kis nyelvtudás.Bár én nem szórólapoztam de láttam hogy keresik mások ezt a munkát. Rengeteg gyorsétterem és kajálda van. Bementek mindenhová legyen az egy kínai vagy kebabos kis büfé, és rákérdezted van.e szórólapozási meló. Ha van akkor helyben meg is beszélik hogy melyik zónában kell a házakba dobálni..

A gond az, hogy elég sok fiatal csinálja ezt pénzkiegészítésként, így jó ha van ismerősöd.

De megteheted azt is hogy jelentkezel a mekibe. Biztosra mondom hogy ott mindig van felvétel. Nem kell megmondanod hogy te csak 2 hónapig dolgoznál. Ha felvesznek akkor dolgozol ameddig akarsz, majd kilépsz..

Sok szerencsét

18/L

2013. ápr. 8. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!