Lehet repülőgépen okostelefonon internetezni?
Figyelt kérdés
Repülés közben?2013. ápr. 3. 19:38
1/9 anonim válasza:
Nem lehet, a telefont ki kell kapcsolni vagy repülőgép üzemmódba tenni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És a repülőgép üzemmódban mit lehetséges használni a telefonon?
2013. ápr. 3. 20:03
3/9 anonim válasza:
Bekapcsolod, és megnézed. A beállításoknál van.
4/9 anonim válasza:
Egyrészt tilos, másrészt úgyse tudnál, mert 10 ezer méter magasan nem fogsz jelet találni valószínűleg.
Kivétel egy-két légitársaság ahol van a gépen wifi, ilyen például a Norwegian.
Repülő üzemmódban mindent tudsz használni a telefonon, csak a hálózati kapcsolatok lesznek lezárva, azaz nem működik a wifi, nem kapcsolódik a telefon mobiltoronyra, nem működik a bluetooth. De a telefonon elérhető programokat, zenéket ugyanúgy használhatod.
5/9 anonim válasza:
A legutóbbi repüléseimnél mindig külön kiemelték, hogy még repülőgép-üzemmódban se használjuk a telefont, ki kell kapcsolni.
6/9 anonim válasza:
Csak a fel és le szállásnál kell teljes kikapcsolni. Közben lehet repülés üzemmódban a telefon. Nem értem melyik társaság kéri teljes kikapcsolva. Szerintem ilyen nincs...
7/9 anonim válasza:
wizzairrel utaztam 2x is az utóbbi időben, és kérték, hogy rep. üzemmódban se legyen, egész idő alatt.
8/9 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy a wizzair milyen gagyi társaság. Nem szeretem őket, volt már gondom velük névírás miatt. Azóta nem kerülöm őket. Nekem sose volt ilyen, pedig már komolyabb társaságokkal repültem tengeren túlra is.
9/9 anonim válasza:
Nevet akartál módosítani és csodálkozol, hogy fizetni kell érte és emiatt fujj wizzair, soha többé? :-)
Amugy valoban wizznél szoktak szólni, hogy teljesen legyen kikapcsolva, de ryanair pl kifejezetten engedi repülős üzemmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!