Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bulgáriába megyünk nyaralni...

Bulgáriába megyünk nyaralni kocsival. Mit érdemes tudni?

Figyelt kérdés
Hali. Kocsival megyünk Bulgáriába Románián keresztül mert meg állunk ott is szét nézni. Mit érdemes tudni erről a két országról? Elég a személy igazolvány? Határon hogy működik az át lépés? Nagyon rosszak az utak? Nagyon köszönöm a válaszokat! :D

2013. márc. 31. 22:03
1 2
 11/12 lencsefőzelék ***** válasza:

"Ja és ez az lenne mint Magyarországon az autópálya matrica?"

Nem egészen, de hasonló. Lakott területen kívülre kell. Csak akkor nem kell, ha például egy adott városban élsz, és nem utazol vidékre. De mivel veled nem ez a helyzet, kénytelen vagy venni. Nem tudom, mennyi lenne a büntetés, de szerintem nem érdemes kockáztatni... Romániában 2-3 éve 13 lei volt az egy hetes, 30 lei az egy hónapos. Mivel pont kicsúsztunk az egy hétből, én 30 napost vettem. Igaz, hogy így egy kicsit drágább volt, mint 2 db egy hetes, de nem kellett még egyszer olyan benzinkutat keresgélni, ahol árulnak.

2013. ápr. 5. 00:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm! :D Kiszámoltam nem egy nagy összeg szerencsére.
2013. ápr. 5. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!