Bulgáriába megyünk nyaralni és amelyik hotelbe megyünk annak utána néztem neten de vannak olyanok akik nem írnak jót róla. De miért?
Nehezen fogsz olyat találni amiről mindenkinek jó véleménye van. Kinek ez tetszik, kinek az. Valaki apróságokba is beleköt, más meg nem. Nagyon nehéz ez alapján leszűrni, hogy tényleg rossz-e.
Persze ha 10-ből 10 véleményező rossznak ítéli az azért jelenthet valamit... de egy-két erősen kritikus ember véleménye nem kell, hogy erősen befolyásoljon.
És azt is tegyük hozzá, hogy sokan nem írkálnak véleményt. Elmennek, jól érzik magukat oszt kész. Aki véleményt ír az sokszor az akinek negatív véleménye van valamiről. Valami nem tetszett, vagy nagyon nem tetszett és ennek utána hangot ad.
Kritikusan szemléld az ilyen véleményeket mindig.
Jó kis szálloda ez a maga kategóriájába.Van egy beszállítóm,ő mindig Bulgáriába nyaral,tavaly ebben volt,nem mondta ,hogy rossz lenne,sőt még dicsérte is a kaját.A Tripadvisor hozzászólások csak támpontnak jók,de például mi Ciprusra jártunk egy igen nívós szállodában ,de még azt is volt aki lehúzta mondván egysíkú az all inklusive ellátás,és nem tud egy jót enni.Megkérdeztem mi hiányzik neki a 3x20méteres svédasztalról,mert elképzelni a kis agyammal nem tudtam....erre mondta,hogy töltött paprikát enne,meg paprikás krumplit,meg túrós lepényt.Láttam,hogy "igényes világutazóval" van dolgom így nem is forszíroztam tovább a dolgot.
Gondolom ő is írt egy véleményt amiben kiemelte,hogy a kaja az pocsék volt,én meg írtam egy másikat,hogy már csak az ellátás miatt is megérte az utazás,aztán aki olvassa ezeket nem tudja mi is vár majd rá.
Szép napos időt kívánok a nyaraláshoz,nem lesz gond kár ezen izgulni.
El kell olvasni a véleményeket..aztán értékeled magadban, téged ez mennyire zavarna. Az,hogy egysíkú a kaja, nem mérvadó, mert van egy csomó választék.Voltunk egy helyen, amirol csak rosszat írtak, de az utazási iridában a pasi dicsérte, azt mondta volt ott. Így elmentünk. S a véleményezőknek lett igazuk.
Albena...szép hely, voltam ott. Tengerpartja is jó, néha hínáros, aztán másnapra nem...fel lehet oltozmi régi ruhákba, foto....nagy élmény volt! Az egész családnak tetszett. Kis csajónak, amikor sminkelték. Még jégpályája is van, korizhattok is, aztán irány a tenger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!