Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sarti narancsartra melyik...

Sarti narancsartra melyik hajókirándulás megy?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
kalózhajó, kék lagúna túra. De ezek csak megállnak ott, konkrétan oda nem hajóval kell menni ha ott akartok eltölteni egy napot.
2013. márc. 24. 20:58
 2/4 anonim válasza:
A Narancspartra csak autóval vagy biciklivel vagy motorral érdemes menni. Amikor ott voltunk mi is, láttunk 1-2 hajót menni arra, az egyik megállt egy max fél órára, és ment tovább... Ahhoz a helyhez minimum kell 1 nap, hogy feltöltődj, és élvezd a fehér homokos tengerpartot és a kristály tiszta tengert. :)
2013. márc. 26. 16:15
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi mindkettőtöknek!

utazási irodával megyek,és csak fakultatív programként tudom választani.

gondoltam megspórolom az egyiket,mert busz az visz,viszont hajókázni is szerettem volna.

2013. márc. 27. 10:25
 4/4 anonim ***** válasza:

mi tavaly voltunk, és nem kellett bérelni semmit. van oda fakultatív buszos út, ami csak pár perc.

persze bérelhetsz robogót, de akkor máshova is érdemes elmenni.

ha jól emlékszem, a narancspart 7 euro/fő volt, és tényleg nem volt 10 perc sem az út.

ha azóta megjártad, írd meg a véleményed.

én nagyon vágytam oda, de csaklódás volt.

tiszta sziklás, nincs egy jó hely, vagy azt már elfoglalták, mert pici strandszakasz, és millióan vannak, mozdulni alig lehet. és nem is olyan csodaszép élőben, mint a képeken, ahol jó szögből vannak fotózva, persze tömeg nélkül.

az már csak hab volt a tortán, hogy nagyon veszélyes, a vizes sziklán megcsúsztam, pedig nagyon vigyáztam. hátraestem, vérzett a hátam, a párom nagyon megijedt. nem lett különösebb bajom, de az elég gáz, hogy csak sziklákon keresztül tudsz közlekedni.

2013. jún. 10. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!