Mennyibe kerül kijutni Düsseldorfba, és adott idő után vissza?
15 éves fiú vagyok, van ott levelezőtársam, és hülye vagyok a menetrendekhez. Jövőre akarnék kimenni mert most se pénz, se német nyelvtudás (angolul dumálunk).
Milyen alternatívák vannak, mennyiért?
Egyáltalán az egész mennyibe kerülne? Szállást kapnék.
Pl. egy lehetséges megoldás az, hogy elrepülsz Dortmundba. Ez nem feltétlen drága, akár 2-5 ezer forint is lehet, nagyon függ az időponttól: van amikor 2 ezer, van amikor meg 5-10 vagy akár 20-30 ezer forint is.
Innen kb. 80km Düsseldorf. Biztos van vonat, busz ezen a távon, vagy akár el is mennek ide érted kocsival, nem tudom.
És mennyi? Persze, nézzem meg de..
1: nem most mennék és nem tudom mennyire változnak a jegyárak
2: nem tudom mikre kell figyelni, stb :|
Oké akkor van. Csak titokban tartják. Te tudsz róla és senki más ezek szerint. :-) még az airberlin honlapján is csak átszállással lehet foglalni. De az nem számít, természetesen hiszek neked.
Kérdező: a repjegy árak iszonyatosan változatosak. Egyik jegy 2000 a másik 50000 forint. Nézd meg airberlin honlapján, ott találsz átszállással járatot. Vagy Dortmundig olcsó fapados és utána onnan vonat. De persze még sok más módon is lehet.
Olyan lehetőség nincs is hogy csak 1 személyben fiatalkorúként menni? :O
Most néztem az oldalt és 0 felnőttet nem enged beírni...mi a..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!