Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nápoly? Vélemények?

Nápoly? Vélemények?

Figyelt kérdés

Úgy általánosságban értem..tapasztalatok,meglátások,vélemények,bármi jöhet...Jövő héten utazok Nápolyba.Már sok mindent olvastam,hallottam,de érdekelne még több információ..emberek,életforma,férfiak,nők,szutyok,camorra,tényleg akármi...

29

2013. márc. 21. 15:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Veszélyes!!

Közbiztonsága NULLA!

2013. márc. 22. 06:22
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Szia! Fantasztikus hely!! Én egyszer voltam ott, de beleszerettem! Van egy sajátos atmoszférája, ami valakinek vagy bejön, vagy nem! A közlekedés maga a káosz, és a város tényleg elég szemetes, de nem mindenhol. A frekventáltabb helyeken, ahol sok a turista ott egyáltalán nem. Ugyanez vonatkozik a közbiztonságra is. Sok a rendőr az utcákon, de ha olyan környékre tévedsz, azért légy résen, mert sok a zsebes. Én is az utolsó pillanatban vettem észre, hogy egy fazon könyékig benne volt a táskámban, de nem vitt el semmit. Nápoly ilyen, ez a sajátossága, ettől függetlenül nagyon szerethető, mert mondom van egy igazi olaszos hangulata, ami engem nagyon megfogott. És a környék is gyönyörű: Capri szigete, Sorrento, a Vezúv, az Amalfi-part, ha van lehetőséged ezeket ne hagyd ki!
2013. márc. 22. 09:37
 3/12 A kérdező kommentje:
háááát, eléggé szélsőséges vélemények :) Azért parázok egy kicsit,mert egyedül megyek :)
2013. márc. 22. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Ne félj! Igaz én nem egyedül voltam, hanem párommal, de előtte engem is jól beparáztattak, hogy Nápoly ilyen meg olyan! Nem azt mondom, hogy ezeknek nincs valóságalapja, de hidd el hogy jócskán fel van fújva.
2013. márc. 22. 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Előző!

Szemezgettem a leírásodból:

- A közlekedés maga a káosz,

- a város tényleg elég szemetes,

- Ugyanez vonatkozik a közbiztonságra is.

- ha olyan környékre tévedsz, azért légy résen, mert sok a zsebes.

- egy fazon könyékig benne volt a táskámban

- Nápoly ilyen !

Már ne is haragudjál, de én nem tudok önfeledten gyönyörködni a Vezúvban, ha éppen kirabolnak közben!!!

2013. márc. 23. 05:55
 6/12 A kérdező kommentje:

legutóbbi kommentelő : rendkívül jó megfigyelő vagy! :)A másik válaszadót is megtudom érteni amúgy,mert értem,hogy mire célzott és hogy értette a dolgokat,de én is néztem nagyokat ezeken az "apróságokon" :)

Nekem még itt Szegeden sem néztek a táskámra lopás jelleggel,nemhogy Nápolyban könyékig a cuccaimban..ez nekem szívroham gyanús :) De annyi ellentmondás él ezzel a várossal kapcsolatban,hogy pont ezért szeretném én magam eldönteni,hogy ezeknek mennyire van alapja.:)

29/L

2013. márc. 23. 14:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Kedves 5-ös válaszoló!

A válaszommal arra próbáltam rávilágítani, hogy ha úgy állsz hozzá, hogy Nápolyban minden rossz, veszélyes és szemetes, akkor biztos ezt is fogod róla gondolni, ha odamész, ezért nem is fog tetszeni. Viszont, ha úgy állsz hozzá, hogy a jó dolgokat próbálod benne észre venni, akkor ezek a negatívumok (melyek első hallásra tényleg durvának tűnnek), nem fogják elrontani nápolyi látogatásod, és megszereted a várost. Ez valakinek sikerül, valakinek nem!

2013. márc. 23. 15:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen,ez igaz,ezért is írtam,hogy tudom,hogy hogy értetted,amit írtál.Bár ha Nápoly valóban egy koszfészek,lopnak,rabolnak,stb az emberek,akkor Nápoly akkor is egy koszfészek lesz,ha ezt úgy fogom fel,hogy az a sza@rkupac a földön nem is szemét hanem egy nagy adag Nutella eperrel-tejszínhabbal.Itt inkább szerintem az a mérvadó,hogy valaki lenyeli-e azt, hogy Nápoly mindezzel együtt jár, vagy sem.Mert a tény az tény marad, csak van aki "eltűri= meglátja a szépet is", és van aki nem.De a kupi attól még ott van/lesz.
2013. márc. 23. 15:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Én ettől függetlenül pozitívan és bizakodóan indulok neki az útnak ! :) Remélem sikerül szép élményeket begyűjtenem :)A hozzáállás megvan
2013. márc. 23. 15:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Nos, milyen volt Nápolyban, kedves Kérdező? Neked mi lett róla avéleményed?
2013. ápr. 10. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!