Nápoly? Vélemények?
Úgy általánosságban értem..tapasztalatok,meglátások,vélemények,bármi jöhet...Jövő héten utazok Nápolyba.Már sok mindent olvastam,hallottam,de érdekelne még több információ..emberek,életforma,férfiak,nők,szutyok,camorra,tényleg akármi...
29
Veszélyes!!
Közbiztonsága NULLA!
Előző!
Szemezgettem a leírásodból:
- A közlekedés maga a káosz,
- a város tényleg elég szemetes,
- Ugyanez vonatkozik a közbiztonságra is.
- ha olyan környékre tévedsz, azért légy résen, mert sok a zsebes.
- egy fazon könyékig benne volt a táskámban
- Nápoly ilyen !
Már ne is haragudjál, de én nem tudok önfeledten gyönyörködni a Vezúvban, ha éppen kirabolnak közben!!!
legutóbbi kommentelő : rendkívül jó megfigyelő vagy! :)A másik válaszadót is megtudom érteni amúgy,mert értem,hogy mire célzott és hogy értette a dolgokat,de én is néztem nagyokat ezeken az "apróságokon" :)
Nekem még itt Szegeden sem néztek a táskámra lopás jelleggel,nemhogy Nápolyban könyékig a cuccaimban..ez nekem szívroham gyanús :) De annyi ellentmondás él ezzel a várossal kapcsolatban,hogy pont ezért szeretném én magam eldönteni,hogy ezeknek mennyire van alapja.:)
29/L
Kedves 5-ös válaszoló!
A válaszommal arra próbáltam rávilágítani, hogy ha úgy állsz hozzá, hogy Nápolyban minden rossz, veszélyes és szemetes, akkor biztos ezt is fogod róla gondolni, ha odamész, ezért nem is fog tetszeni. Viszont, ha úgy állsz hozzá, hogy a jó dolgokat próbálod benne észre venni, akkor ezek a negatívumok (melyek első hallásra tényleg durvának tűnnek), nem fogják elrontani nápolyi látogatásod, és megszereted a várost. Ez valakinek sikerül, valakinek nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!