Ha a Pelikán-légitársasággal utaznék és még nem vagyok 18 akkor nem is utazhatok?
A Pelikán nem légitársaság, hanem repülőjegy iroda.
Az, hogy hány éves kortól lehet egyedül utazni légitársaság függő. Pl. a Ryanair-nél 16 év felett már mehettek egyedül.
Ha a Ryanair-rel mentek akkor jegyet is érdemesebb inkább a Ryanair oldalán megvenni.
ja és ryannél 16-tól mehetsz egyedül, wizzairnél 14-től
de ha többen mentek, akkor elég ha betöltötte már ezt, akkor már meg tudjátok venni a jegyet
és a pelikánt, bravoflyt meg egyéb utazási irodákat szerintem felejtsd el ilyen téren... meg lehet nézni, de szinte biztos, hogy drágább mint közvetlen a légitársaság honlapján véve. Miért is lenne olcsóbb?? valamiből nekik is meg kell élni ugye :)
Utolsó: én elsősorban az Európán belüli, fapados járatokra mondtam, hogy szinte biztos olcsóbb közvetlen a légitársaság honlapján foglalva. Londonról volt szó tehát, nem New Yorkról.
Pl már többször próbálták bizonygatni nekem, hogy bravofly olcsóbb, mint wizzairnél közvetlen foglalva ugyanaz. Amikor kértem egy konkrét példát akkor elsőre tényleg úgy tűnt igazuk van. Csak hát mire a fizetésig végig vittük itt is, ott is addigra a bravofly sok ezerrel drágább lett. De mint mondtam ez érthető, hisz ingyen minek csinálják? Csak az a rossz, hogy megtévesztik azt aki kevésbé ért hozzá mert elsőre kedvezőbb árat hirdetnek mint ami végül lesz. A légitársaságok saját oldalán viszont a tényleges ár szerepel, sőt a wizzairnél közvetlen foglalva többnyire még olcsóbb is lesz a végső ár mint azt elsőre hirdetik, nem hogy drágább lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!