Érdemes átmenni a párkányi furdobe, esztergomiak is gyakran átjárnak.Szép, kiépített furdo, hullámfurdo...stb. sok minden van. Igen, magyar város, mindenki tud magyarul. Ne hadd ki!
2013. márc. 20. 09:16
2/5 anonim válasza:
Jó a párkányi fürdő,csak ajánlani tudom.És ahogy az előttem levő is írta magyar város,azaz a város lakosságának többsége magyar,úgyhogy kevés rá az esély,hogy olyan emberrel találkozol,aki nem tud magyarul,de megtörténhet.
2013. márc. 20. 16:59
3/5 anonim válasza:
dél szlovákia 80%-a magyar. kicsit vidékiesen beszélnek, de magyarul. párkány meg főleg magyar, kb 70-80%-a magyar anyanyelvű, és a többi is tud magyarul :)
2013. márc. 25. 23:56
4/5 anonim válasza:
Természetesen vannak magyok, de nyárok a várost inkább a cseh turisták lepik el a fürdő végett. megéri meglátogatni 1-2 éve lett felújítva csúzdaparkkal stb..
2013. jún. 4. 18:10
5/5 anonim válasza:
esztergom egy koszos kisváros, tele kátyúval. és azt hiszem a fürdő is bezárt, mert nem volt rá pénz (érts: megszünt a helyi busz közlekedés, helyközivel járnak az emberek, napokig nem volt közvilágítás és még sorolhatnám, ilyen esztergom)
szerintem ment a párkányiba, onnan a dunapartrol nagyon szép a bazilika, ahova át is tudsz sétálni, meg esetleg az esztergomi vaskapuhoz érdemes felmenni. más ott nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!