Tippet tudnátok adni olcsó nyaralásra?
Figyelt kérdés
Ketten mennénk, max 100ezer forintból. Gondoltam legyelországra; auschwitz, krakkó. Vagy olasz; velence, Róma. Ezek a pár napos buszos kirándulások. Van tippetek ennyi pénzből mit, hogy lehetne megjárni.? Esetleg tapasztalat? Fontos lenne! Köszi előre is.2013. márc. 16. 15:41
1/6 anonim válasza:
AUSCHWITZba menni nyaralni?!
Hát fura ízlésetek van az biztos!!!
2/6 A kérdező kommentje:
Auschwitz a program része lenne.. Nem az ízlésünkről kértem oktatást. Ha nem a kérdésre válaszolsz, nem kell írni..
2013. márc. 16. 18:54
3/6 anonim válasza:
Beteges egy nyaralás lenne, az biztos.
Inkább pszichiáterhez menjetek!
4/6 A kérdező kommentje:
Nyaralni lengyelországba mennénk, ha már ott vagyunk megnéznénk Auschwitzot is. Nem tudom mit kell ezen félre érteni. Inkább tanulj meg értelmezni, meg olvasni utolsó. Eszet osztani meg a szádat jártatni azt tudod úgy látom. A szegénységi bizonyítványotokat felmutattátok, üljetek le, eggyes!
2013. márc. 16. 20:49
5/6 anonim válasza:
Olaszországról, Velencéről tudok nyilatkozni, naggggyon gyönyörű hely. De mondjuk ottani szállással nem tudom mennyire jönne ki 100.000-ből. Amúgy szerintem nyáron inkább olaszba érdemes, lengyelekhez meg talán tavasszal, ősszel (időjárás miatt).
Még tudom ajánlani Prágát is.
6/6 anonim válasza:
Mi ősszel voltunk Lengyelországban azt hiszen 40 ezer volt fejenként. Jó volt de nem nyaralás. Városnézés volt csoporttal és valljuk be ez nem a pihenésről hanem a rohanásról szól. Voltunk Auschwitzben ami nagyon megrázó volt, de Krakkó nagyon szép. Róma az fejenként talán ha 100 ezerből kijön, nagyon drágák a belépők. Még ha busszal is mész akkor is minimum 5 napost szerveznek kb 80 ezer belépő nélkül fejenként, a 3 napos repülős meg 100 ezer felett/ fő. Velencébe már el lehet jutni sokkal olcsóbban, az Ibusznál láttam 40 ezer/ fő, és a pécsi Kantavárnak van egy nagyon jó ajánlata 22000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!