Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik időszakban a legelőnyös...

Melyik időszakban a legelőnyösebb Angliába, Londonba látogatni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Én októberben töltöttem ott 4 napot.Nagyon kellemes idő volt,barnára sülve jöttem haza.Nem tudom más időszakban hogy van,de bárhova mentünk lépni is alig lehetett a turistáktól,de azért mindent láttunk,és jól szórakoztunk.
2013. márc. 13. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
tavasszal szerintem. en 3 eve elek itt es telen alapbol nem mennek sehova, nyaron sokat esik, osszel megint esik :D tavasz meg a legnormalisabb. de minden idoszakban tele vannak az utcak turistakkal.
2013. márc. 13. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem osszel. Mar kb 13 evet huztam le Angliaba. A tavasz a legcsapadekosabb es a szeptember vegetol kb nivember kozepeig a legkevesbe. Eddig minden ismerosomnek azt javasoltam ekkor jojjenek es mindenkinek jo ideje volt. Raadasul ez az idoszak idojarasban jobb is mint Mo. Feludules a szigetre jonni. :)
2013. márc. 13. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 14. 06:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi annó december elején voltunk. Teljesen klassz volt, 2x esett (egyszer este, ill. amikor a Westminster székesegyházban voltunk), amúgy sütött a Nap, igaz elég hideg volt. Gyakorlatilag sehova nem kellett sorbanállni, a legtöbb várakozás a London Eyre-ra volt 10 perc. Láttuk a királynőt is, mert pont akkor volt a parlamenti ülésszak megnyitása, ill. a Trafalgar téri fenyőfa égőinek tradícionális felkapcsolását. Pl. Windsor egy része csak télen látogatható. Mondjuk volt néhány dolog, amit nem láttunk, mert az akkor télen nem volt nyitva, de nem volt gond.

Egy kolléganőm a gyerekeivel az itteni tavaszi szünetben ment (húsvét előtt), egy csomó mindenről lemondtak, a hosszú várakozás miatt (Mme Tussaud 2,5h lett volna).

2013. márc. 15. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!