Kezdőoldal » Utazás » Európa » USA-ból 3 hétre megyek vakáció...

USA-ból 3 hétre megyek vakációra Magyarországra és Romániába. A mobiltelefonomat tudom majd ott használni vagy vegyek ott egyet?

Figyelt kérdés
Egyáltalán vannak mobilok Magyarországon? Ismerik mi az? 26 éve nem voltam ott és amikor eljöttem, még nem voltak.
2013. márc. 10. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Vannak, de itt Európában a GSM hálózat a domináns (az amelyikhez SIM-kártya szükséges, nempedig az USÁ-ban domináns típus, aminek hirtelen nemtudom a nevét, de tudom, hogy SIM nélkül tud a telefon kapcsolatot tartani a hálózatával.

Romániában van egy olyan USA-típusú hálózat de csak egy nagyon korlátozott helyen működik, talán Bukarest belvárosában.

2013. márc. 10. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:

en nyaron beadtam egy 15 eves amerikainak, hogy magyarorszagon nincs internet, es nem is igazan tudjuk mi az. Utana latta a telefonomat, es mondta h azon is lehet internetezni, de en csak neztem ra mint a hulyere, hogy azt meg hogy. Nagyon butak szegenyek.

Amugy nem tudom az mennyire mervado, de en tudtam kint hasznalni a telefonomat.

2013. márc. 11. 01:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne add az ívet, 1998-ban az egész USA-ban volt 2M mobilelőfizető...

A válasz az hogy passz, add meg a mobilod tipusát, megnézzük. Ha Verizon, akkor is lehet Verizon Global. Ha GSM akkor lehet hogy csak az amerikai frekvenciákon megy ami eltér a magyartól, bár az utóbbi sokévben a legtöbb GSM telefonnal ilyen gond csak adatforgalommal volt. SIM kártyát országonként vegyél mert a roaming, főleg az adatroaming drága.

2013. márc. 11. 06:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Eh, 1988-t akartam irni.
2013. márc. 11. 06:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, nincsenek itt mobilok, megálltunk a fejlődésbe, pottyantós budiba szarunk és a disznóólban alszunk. Persze ott a fejlett júeszében minden megvan. Nem lehetsz ilyen hülye. Csak megjegyezném, hogy amerikában 2008ban indult a 3G, itt meg 2005-ben. Csak hogy legyen összehasonlítási alapod. Romániában és Magyarországon a Vodafone 90% feletti 3G lefedettséget nyújt. Usaban a GSM sincs ennyi...

Amúgy kár válaszolni, tuti kamu a kérdés.

2013. márc. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!