Hol találok a neten Németországi (vagy Ausztriai) lomtalanítás dátumokat és helyeket?
és akkor csodálkoztok, hogy lenéz minket a nyugat. :)
sztem tutira nincs kitéve a netre, egyes berkekben kincset érő információ, nem rakják csak úgy ki közszemlére.
Mo-on sem azért van a lomtalanítás, hogy a "fosztogatócsapatok" megszállják a kitett ócskaságokat és válogassanak belőle, hanem azért, hogy szervezetten elszállítsák a lomtelepekre!...
A kukák sem azért vannak kitéve az utcára, hogy a hajléktalanok kipakolják és keresgessék benne a számukra értékes holmikat, hanem azért, hogy szervezetten a szeméttelepekre szállítsák a hulladékot!
Németországban is ugyanúgy mérgesek az ottlakók, ha a kitett szemetüket a "fosztogatócsapatok" szétdúlják és nem csodálom, ha ezeket a népségeket lenézik... :-[
Azért ENNYIRE már nem kellene lealacsonyodni, nem gondolod?
Sziasztok!
Sajnálatos módon tényleg nagy üzlet van a német,ill. osztrák lomtalanításban...
Unokahúgomék ebből élnek...és teszem hozzá legálisan.Ausztriában és Németországban,ha valami elromlik,azt nem javítattják meg,hanem egyszerűen kidobják....nagyon sokan mennek lomatalanításkor nyugatra...mert azért valljuk be.....Magyarország vagy 100 évvel le van maradva a nyugattól.
Ez van...és erről nem a polgárok,hanem az állam neves képviselői tehetnek...
Azért teszem hozzá...ha nálunk van lomtalanítás....azért vannak olyan romák,akik járják a falvakat,és "guberálnak".És persze senki nem tiltja meg nekik....max lenézzük őket....és nem csak romák teszik ezt....hanem a szegényebb emberek...ebben szerintem nincs semmi kivetnivaló...legalábbis az nem veti meg,aki élt már szegénységben...és én is éltem már
Bevallom voltam olyan szegény,hogy két kisgyerek mellett ki kellett járnom éjszaka az erdőre fát lopni,hogy ne fagyjunk meg...és ha ezért valaki elítél...nos azt nagyon tudom sajnálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!