Lehet ideiglenes személyi igazolvánnyal utazni Angliába?
Magyarországról szeretnék Angliába utazni (lutoni reptérre, Wizz air légitársasággal. Lehetséges? Visszafelé is elfogadnák?
Előre is köszi válaszokat.
100%, ezek az elfogadott személyi igazolványok:
Bár londoni útnál lehet, hogy meg kell adni.
Akkor nyilvánvalóan az ideiglenes személyid számát kell megadni.
Kedves Kérdező!
Érdeklődnék, hogy sikerült-e ideiglenes személyivel repülnöd Londonba?
A magyar bürokráciának hála nem biztos, h meglesz az új személyim az utazásig, a konzuli szolgálatnál azt mondták elvileg lehet, de nem biztos, h a gyakorlatban is működik...
Megmondom őszintén nincs kedvem 20-30 ezreket útlevélre pazarolni, ezért érdekelne végülis mi történt veled?
Én most csináltatom az ideiglenes személyit. Tehát amit eddig megtudtam, LEHET vele utazni! A plasztik kártyással.
Felhívtuk a reptértől kezdve, a Konzulátusig mindenkit aki válaszolhat erre a kérdésre. Nekem speciel 10-én lejár a személyim és 13-n mennék a Wizzairrel.Ha valakinek lejárt az igazolványa csak a lejáratot következő nap készítik el az ideiglenest leghamarabb.Ez egy 1500 Ft-os csekk befizetésébe kerül nekem.Gondolom más a tarifa ha elveszett vagy ellopták.
A konzulátuson azt a tájékoztatást kaptam hogy lehet menni az ideiglenes plasztik kártyás személyivel. Ez 30 napig érvényes, közben 20 napon belül elkészül az állandó.
Tehát ha valaki ideiglenessel megy figyeljen hogy a 30 napba beleférjen!
Nekem ez örök lecke most!
Ennyit tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!