Repülőgéppel mennyi az autószállítás Angliába?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 19:19
1/8 anonim válasza:
ilyen opcio nem letezik polgari repulesben
2/8 anonim válasza:
Valami teherszállító különgéppel biztosan megoldható néhány millió Ft-ért.
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg jóval olcsóbb, ha kint veszel egy autót. "Natúr" csomagszállítás repülőn autó méretben nincsen. Természetesen teherszállító gépet bérelhetsz, de az tízmilliós nagyságrend.
Miért nem viszed ki keréken? Nem egy nagy távolság, és összegben sem drága. Miért kell neked mindenképpen repülő? :)
4/8 anonim válasza:
Miért nem mész ki autóval Angliába. Olcsóbb lenne. Mi mindig autóval járjuk meg az Anglia- Magyarországi utat.
5/8 anonim válasza:
Tehervonattal megoldható, de az sem olcsó.
6/8 anonim válasza:
Vannak olyan cégek, akik ilyennel foglalkoznak. Egyszer találtam egy ilyen honlapot, de sajnos már nem tudom a nevét/címét. Keresni kell neten, Légi szállítás stb címszó alatt. Persze, tegyük fel egy 5-6-7-800 000 Ft értékű autónál jóval többe kerül majd a légi szállítás, mint lábon kivinni. Magyarul, többe kerülne a leves, mint a hús! Mi kül.kerből azt tanultuk a légi szállításról, hogy gyors, de jóval drágább, mint a többi szállítási mód. Milyen áruknál használatos? Gyorsan romló termékek (köztük az újság is - de manapság az internet miatt szerintem már ezt nem szállítanak repülővel/habár ki tudja?); nagy értékű áruk (gyémántok, stb) VIP személyek.
7/8 anonim válasza:
Nagyjából mennyi lenne forintban az üzemanyag Angliából Magyarba?
8/8 anonim válasza:
Budapest - London távolság kb 1700 km (google útvonaltervezője 1726 km-re írja).
Ezt elosztod az átlagfogyasztással, megszorzod a benzinárral, és már tudod is :)
7 literes átlagfogyasztással számolva (ami nem túl jó, de autója válogatja) olyan 42e Ft oda, 42e Ft vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!