Mikor lettek ilyen drágák a fapadosak?
Figyelt kérdés
Én utoljára 2009-ben repültem fapadossal, wizzair BP-London oda-vissza volt 22 vagy 26.000 összesen. Most gyakorlatilag egy útra nem találok ennyiért jegyet, csak oda 26-38.000 ft a wizzarinél, Easyjetnél, stb. Szóval kb. duplája mint régeni, miért és mikortól? Ryanair is mondjuk Bristolba egy csomaggal 60-70 ezer oda-vissza, pedig akár 4-5 hónappal előbb is le tudom foglalni, mert van időpontom és még rugalmas is.2013. márc. 2. 18:24
1/3 anonim válasza:
2009 óta sokminden történt: áfaemelés, üzemanyagár-drágulás, gazdasági visszaesés, Malév-megszűnés, leépítés, csökkenő utazási kedv.
Ezek az események könnyen megdrágíthatják a repülőjegyek árát.
2/3 anonim válasza:
Ha csak a közelmúltat nézzük, akkor a Ryanair tavaly év végi járatritkítása óta magasabbak az árak. Amúgy Londont még mindig ki lehet hozni 20-30 ezerből csomag nélkül oda-vissza.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem drágák, hasonlíts össze egy Wizzair-t egy BA viszonylattal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!