Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a teendőm Ryanair járatra...

Mi a teendőm Ryanair járatra való foglaláskor?

Figyelt kérdés

Ryanair járatra szeretnék foglalni. Milyen plusz költségeket kell még fizetni a pl.: a Bravofly ( [link] keresőn megjelenített, mutatott személyenkénti árakon felül? (reptéri illeték, kerozin stb. ezek az un. "adókkal"?)

Lehet e OTP Maestro kártyával fizetni? Ha nem, akkor milyen lehetőségem van?

Kézipoggyászon kívül csak egy 15 kilós poggyászt lehet feladni díjmentesen? Lehet e elhelyezni a poggyászban pl.: elektr. vízforralót?

Mi a teendőm a foglalás után? Mikor kell (lehet) kinyomtatnom a jegyet? A visszaúti beszállókártyát is kitudom már nyomtatni ekkor, vagy csak már a útcélom helyszínén?

2013. febr. 28. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Minek a bravofly? ryan saját oldala nem jó? ott fel van tüntetve minden fizetnivaló már az elején.

poggyászt nem lehet dijmentesen!! csak a kézi ingyenes de figyelj a méretekre!!

miért ne vihetnél vízforralót? ami nem tilos azt szabad.

jegyet? ugy érted beszálló kártyát? Legkorábban kb 20 nappal az utazás előtt. Ryan 15 napot ír de működik pár nappal korábban is már. Tehát ha egy-két hétre utazol akkor a visszafelét is ki tudod nyomtatni indulás előtt. Ha egy honapra akkor nyilván a visszát csak kint.

Mégegyszer: én javasolnám hogy a ryanair saját oldalán foglalj. Olcsobb és biztos hogy akkor nem lesz később az online utasfelvételnél se gondod(amikor csinálod a beszállókártyát majd kinyomtatod)

2013. febr. 28. 11:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségedet! :)

"Lehet e OTP Maestro kártyával fizetni? Ha nem, akkor milyen lehetőségem van?"

2013. febr. 28. 11:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Oké, meg van! Sajnos ezek szerint nem lehet! :(

"A Ryanair a jegyek fizetéséhez elfogad Visa és Mastercard hitelkártyákat, valamint a következő betéti kártyákat: UK Maestro, Visa Connect, Visa Electron, Mastercard Prepaid Debit & Visa Delta."

2013. febr. 28. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:

ja és hogy meddig kell megcsinálni az online checkint? talán utazás előtt 4 órával lehet utoljára de szerintem ne hagyd utolso pillanatra! csináld meg időben, mentsd le pdf-ben aztán akkor már később is ki tudod nyomtatni.

vigyázz mert ha nem viszed a reptérre a kinyomtatott besz kártyát akkor kb 20 ezer ft reptéri utasfelvételt kell fizetned.

2013. febr. 28. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja arra nem válaszoltam de én is úgy tudom, hogy maestro nem jó. Mastercard és prepaid mastercard tuti jó, elég sok jegyet vettem már azokkal ryannél.
2013. febr. 28. 11:30
 6/6 A kérdező kommentje:
OK! Köszi minden felvilágosítást!
2013. febr. 28. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!