Mekkora vizespalackot vihetek fel a fapados repülőgépre?
0,1 liter
de ha ures a palack akkor lehet nagyobb is...
Lehet, hogy félreérthető a kérdésem, de nem üres palackot akarok vinni, hanem vizet, hogy ha megszomjazom, tudjak inni.
Akkor újra: mennyi vizet lehet felvinni, mekkora palackban?
A kézipoggyászban lévő folyadékokra a következő kormányzati korlátozások vonatkoznak:
A folyadék legfeljebb 100 ml űrtartalmú tartályban lehet
Az egyenként 100 ml-nél kisebb térfogatú tartályokat egy átlátszó, újrazárható, 20x20 méretű és legfeljebb 1 liter térfogatú műanyag zacskóba kell helyezni.
A műanyag zacskót külön be kell mutatni a biztonsági ellenőrzés során
Wizzair
Lényegében tetszőleges mennyiséget felvihetsz a repülőre. 10kg és a poggyász méret korlátozhat be, bár a súlyt ritkán nézik, akkor se a kapunál. Ez azért talán elég de persze ezen felül zsebeidet is tele rakhatod palackokkal. :-)
Azonban ha elvétetted a kérdésed és azt szeretnéd tudni, hogy a biztonsági ellenőrzésen mit engednek át akkor a többi válaszoló már megírta pontosan. Tehát én konkrétan a kérdésedre válaszoltam, ők meg arra amire szerintük gondolhattál igazából.
Azaz mindenkinek igaza volt: a bizt ell-en olyan keveset vihetsz mint írták utána vehetsz és vihetsz a gépre bármennyit. Ha viszel üres palackot akkor mosdoban is van csapviz, én így szoktam.
Szerintem kézipoggyászra gondolt!
Abból inna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!