OLaszországi nyaralás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Olyan hotelt keresek Olaszországba ahol félpanziós ellátás, légkondicionált szobák,tengerparti hotel, és ha lehet akkor 80-85ezer ft/fő (4fő 2felnőtt,2gyerek) (autóval mennénk)
Akinek van valami tapasztalata, vagy ajánlata írjon! :))
Köszönöm.
2013. febr. 24. 17:46
1/5 anonim válasza:
www.booking.com - on érdemes nézelődni, lehet mindenfélét találni. Már 3x foglaltam rajta keresztül, eddig minden oké volt.
2/5 anonim válasza:
booking.com -szintén. Minden ott van. Rengetegszer foglaltam rajta keresztül és mindig azt kaptam, amit elvártam. Szinte csal Olaszországba megyünk nyaralni és szuper helyeket találtam. :) Sok sikert! :)
3/5 anonim válasza:
Mi évek óta Olaszországba nyaralunk, de főszezonban, már rég óta nem találunk ennyiért vízpartit, FŐSZEZONBAN.
Ezért tavaly is szeptemberben mentünk.
4/5 anonim válasza:
Off: akik booking. com-on foglalnak, az hogy működik ha megkérdezhetem. Kell foglalási dijat fizetni, vagy csak már ott a kiránduláson?
5/5 anonim válasza:
Ja az meg lemaradt, hogy mi voltunk félpanziósban két gyerekkel de 1500-at fizettünk július végén. Ha érdekel linkelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!