Milyen szigetre érdemes elmení nyaralní ami viszonylag olcsó is?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 09:47
11/18 wapo válasza:
Tisza tó. Lehet kölcsönözni ilyen kis úszó szigetet kb 10m2. Napi 5-6000Ft. 4fős, és jár hozzá aszem egy gumicsónak is.
:)
Ha ettől olcsóbbat tudsz az engem is érdekel.
12/18 anonim válasza:
A legolcsóbb nyáron előszezonban a járdasziget! Kicsit nagy a forgalom de meglehet szokni. Aztán ha kicsit extrára vágysz mehetsz a Margitszigetre vagy a Hajógyárira, de ajánlott a jó úszótudás mert a kidobók belökhetnek a Dunába. A haveromék valami Bermudára mentek és azóta is ott vannak biztosan jó hely, bár már vagy 5 éve nem látta őket senki..:)))
13/18 anonim válasza:
Szia utolsó beíró előttem! Te naggggggggyyyyyyyonnnnn hülye vagy :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
14/18 anonim válasza:
A Hawai egyik kis szigetét kibérelte az esküvőjére a Billy Gates, az összes szállodájával együtt. Még a bérhelikoptereket is letiltották a repüléstől, a kártalanításuk mellett, az esküvő idejére. Neki ez is olcsó volt. Igaz, a magánvagyona 5 éve, 575 milliárd dollár volt. Ha van pénzed, te is mehetsz...
15/18 Bartichello válasza:
Szerintem menj fől erre az oldalra hogy [link] Itt nézegesd és kalkulálj a repjegyeket tekintetében. És oda menj ahova éppen a legolcsóbb a jegy.
16/18 Törőcsik András válasza:
Egyiptom,Vörös tenger.Bár nem sziget,de nagyon gyönyörű és aránylag olcsó.A mi búvár csapatunk is oda megy májusba, lehet hozzánk csatlakozni.Ha érdekel menj fel a hon lapunkra. [link]
17/18 anonim válasza:
Keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedves Törőcsik András! Talán, ha kevesebb helyesírási hibával írná le a mondandóját, még vonzó is lehetne.
18/18 Fáy válasza:
Off
Én a Langerhans-szigetekre mennék. Az a legolcsóbb.
On
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!