Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki nyaralt Porec-ban, milyen...

Aki nyaralt Porec-ban, milyen volt?

Figyelt kérdés
Találtam egy viszonylag olcsó,magyar szállást,de azért érdekelne milyen hely?Környék?Mit érdemes megnézni?
2013. febr. 3. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Gyönyörű helyet választottatok! Mi már 3x voltunk. Amit érdemes megnézni, Porectől 10 km-re Vrsar városát, a Lim-fjordot, Velence (Olaszország) egy 3 órás hajókázásra van Porecből, aztán Sveti Nikol sziget, Pula Amfiteátruma, aztán az Adria egyik legrégibb világítótornya a Körtorony. És hát Porec strandjai! :) Gyönyörű mindegyik. Az óvárosa lendületes,hangulatos, sok túristával. :)
2013. febr. 3. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Én még régen nyaraltam, nagyon jó tetszett. Bár azóta biztos nagyon sok minden változott.

Egy kis negatívum: a tengerpart köves, mezítláb nem lehet közlekedni, és a sima pléd sem megoldás, de lehet, hogy ez azóta változott.

Porec-ben túl sok látnivalóra nem emlékszem, egy kedves, szép nyaralásra alkalmas kisváros. Mi strandon voltunk, este szórakozóhelyeken.

Nagyon érdemes átmenni Pulába, és megnézni az anfiteátrumot.

[link]

Triesztbe is tehettek egy kirándulást.

2013. febr. 3. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Szép kis hangulatos városka, Velencére emlékeztető részekkel. A kisvasútra érdemes felülni.
2013. febr. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!