Görögországa Jet-ski?
Figyelt kérdés
Görögországba mennénk nyaralni életünkben először és szeretnénk minél több olyan dolgot csinálni amit itthon nem igen lehet. nem tudja valaki, hogy ott olyan mint pl a jet-skizés mennyibe kerül kb, mert elképzelésünk sincs :) Köszi!2013. jan. 28. 15:08
1/4 anonim válasza:
15 perc 35 euro,ha ketten ültök a Jet-skin akkor 45euro.
Ezek az árak Krétán, Yamaha Wave Runner 160 lóerős jet-ski-re értendők.
Ha nagyok a hullámok én nem ajánlom,de olyankor nem is engedik,viszont csendes vízen nagy élmény,érdemes kipróbálni.
2/4 A kérdező kommentje:
szuper :) De gondolom aki nem tud úszni az nem ülhet fel rá :( akkor maximum csak a párom megy vele
2013. jan. 28. 20:53
3/4 anonim válasza:
Ezt mi is kipróbáltuk pár éve (többször is) és tényleg nagy élmény :) Az árakra nem emlékszem, de szerintem nem kötelező az úszástudás, legalábbis tőlünk nem kérdezték meg, alapból adnak mindenkire mentőmellényt. Szóval szerintem nem gond, ha nem tud úszni, de az is lehet, hogy a szabályokat nem vették túl komolyan a mi esetünkben :)
4/4 A kérdező kommentje:
szuper köszi :) Hát 9-10 ezer elég húzos 15 percért, de 1-szer megéri :)
2013. jan. 29. 11:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!