Müncheni magyarok! Hogy működik az ottani tömegközlekedés?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam a neten keresgélni, de folyton eltévedek és bizonytalan vagyok. A metrók menetrendje érdekelne, és a vonaljegy ára. Ezenkívül, csak a München Hbf állomásra érkeznek és indulnak Budapestre vonatok?2013. jan. 28. 15:00
1/5 anonim válasza:
München Hbf állomásra érkeznek és indulnak Budapestre vonatok <--- Hbf az a 'főpályaudvar' (olyasmi , mint Bp-n a Keleti...) ezen kívül még vannak állomások.( mint pl Bp-n a Kelenföld)
busz, villamos , metró : Menetjegy ára: 1,70 euró, napijegy a belvárosi zónákra 5,60 euró, három napos jegy a belvárosi zónákra 14,20 euró, hetijegy 18,20 euró, havi bérlet az összes zónára 53,30 euró.
(bár lehet, hogy azóta változtak az árak, bár nem hiszem, hogy ilyen hamar változnának.)
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2013. jan. 29. 19:22
3/5 anonim válasza:
A vasutállomásról,hogy lehet eljutni a repülötérre?
4/5 A kérdező kommentje:
Ha a vasútállomáson vagy, hatmillió térkép van a segítségedre és azokon feltüntetik a repteret is. De van információs pult is. Amúgy google-n megnézed térképen és ugyanott megtervezheted az utazást tömegközlekedéssel.
2013. márc. 4. 14:06
5/5 anonim válasza:
Köszönöm!:) Gondoltam én is arra,hogy ott megkérdezem,de nem igazán tudunk németül. de majd valahogy megoldom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!