Kezdőoldal » Utazás » Európa » Müncheni magyarok! Hogy...

Müncheni magyarok! Hogy működik az ottani tömegközlekedés?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam a neten keresgélni, de folyton eltévedek és bizonytalan vagyok. A metrók menetrendje érdekelne, és a vonaljegy ára. Ezenkívül, csak a München Hbf állomásra érkeznek és indulnak Budapestre vonatok?

2013. jan. 28. 15:00
 1/5 anonim válasza:

München Hbf állomásra érkeznek és indulnak Budapestre vonatok <--- Hbf az a 'főpályaudvar' (olyasmi , mint Bp-n a Keleti...) ezen kívül még vannak állomások.( mint pl Bp-n a Kelenföld)

busz, villamos , metró : Menetjegy ára: 1,70 euró, napijegy a belvárosi zónákra 5,60 euró, három napos jegy a belvárosi zónákra 14,20 euró, hetijegy 18,20 euró, havi bérlet az összes zónára 53,30 euró.

(bár lehet, hogy azóta változtak az árak, bár nem hiszem, hogy ilyen hamar változnának.)

2013. jan. 29. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2013. jan. 29. 19:22
 3/5 anonim válasza:
A vasutállomásról,hogy lehet eljutni a repülötérre?
2013. márc. 4. 03:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha a vasútállomáson vagy, hatmillió térkép van a segítségedre és azokon feltüntetik a repteret is. De van információs pult is. Amúgy google-n megnézed térképen és ugyanott megtervezheted az utazást tömegközlekedéssel.
2013. márc. 4. 14:06
 5/5 anonim válasza:
Köszönöm!:) Gondoltam én is arra,hogy ott megkérdezem,de nem igazán tudunk németül. de majd valahogy megoldom. :)
2013. márc. 4. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!