Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen idő van október végén...

Milyen idő van október végén tenerifén? És az óceán hány fokos?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Én tavaly októberben voltam Fuerteventurán...nagyon jó idő volt, pedig az a legszelesebb sziget.

Szerintem Tenerifén is ugyanolyan jó idő lesz és imádni fogjátok az óceánt, bár arra azért készüljetek, hogy hidegebb, mint a tenger. :D a hosszu nadrágot meg a pulcsit otthon lehet hagyni :P

2009. aug. 31. 18:27
 2/6 anonim válasza:

szia

szeptemberi időjárással tudok szolgálni.

szeptemberben isteni. nem túl meleg, de még kellemes meleg. lehet fürdeni is, ill. kiránduláshoz városnézéshez ideális. október szerintem ugyan ilyen lehet. az eső nem esik, csak északon. délen nagyon nagyon ritkán. középen van a Teide az megfog minden felhőt, ezért nem esik az eső délen. az óceán kicsit hideg számomra. 23 fok környékén. de bőven fürdenek emberek. tikkasztó hőség nem lesz.

2009. aug. 31. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Tenerifén általában mindig kirándulóidő van, így október sem kivétel. Jó időtök lesz, igaz nem a "tengerparti strandidő", mivel ott ugye az óceán nem "kellemesen meleg", de pl. egy aquaparkba simán el tudtok menni. Persze az óceán sem "gáz".
2009. aug. 31. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
En November kozepen voltam Lanzarot-in es akkor 27 fok volt es a tenger meleg, furdesre jo. nem tudom hany fokos volt de kellemes
2009. szept. 4. 22:12
 5/6 anonim válasza:
Mi januárban voltunk 2x is 28fok körül van az idő.
2009. szept. 16. 12:13
 6/6 anonim válasza:

Tenerifében az a jó, hogy egész évben teljesen kiegyensúlyozott a hőmérséklet! Itt találsz az időjárásra és víz hőmérsékletre vonatkozó konkrét adatokat:

[link]

2010. ápr. 2. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!