Hol találhatnék útitársakat külföldi (európai) utazáshoz?
Te kivagy?
Milyen korosztály?
Merre mennél?
Milyen összeggel kalkulálsz?
Milyen színvonalon történne az utazás?
Milyen érdeklődési körrel?
stb...
Oké, szóval a kérdésre a válasz: akár itt is =D
Horvát tengerpartra szeretnék menni, de nem nyáron hanem februárban vagy márciusban. Mivel ott ilyenkor az apartman a legolcsóbb lehetséges szállás, ezért kéne még 2-3-4 ember, mert úgy eloszlik a költség. Utazás: ha lenne autó úgy lenne a legolcsóbb, esetleg azt én is tudok kölcsönkérni, de ha ez nem megoldható akkor vonat/busz. Én 26 éves lány vagyok, de nekem mindegy milyen korosztályból jönnének.
A kocsi jó ötlet, mert tényleg olcsóbb így. Nekem van autóm.
A Horvát tengerpart is jó ötlet hiszen szép, és viszonylag közel van.
De tengerpartra akkor szoktak menni amikor meleg van, és lehet fürdeni, napozni. Mi a fenét csinálsz februárban vagy márciusban amikor még hideg van és sokszor hó van?? Ülsz a apartmanban és kártyázol?
Bármily meglepő de a horvát tengerparton nem sok látnivaló van. Ott a tenger és a kis hely ahol az apartman található. 1 nap alatt végig sétál az ember.. Utána?? Mi jót akarsz csinálni?? Esetleg bámuljuk a tengert amibe nem lehet úszkálni??
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!