Most akkor ez hogy van? Ryanairnél lehet külön vinni?
Figyelt kérdés
Ryanairrel utazok Glasgowba és nem tudom hogy lehet külön kézitáskát és kézipogyászt vinni és max hány kg lehet és a börönd hány kg lehet???2009. aug. 30. 09:11
1/1 anonim válasza:
Ryanair-rel még sajnos nem repültem, de úgy tudom, hogy a feladott poggyász max 15 kg lehet, barátnőm hazafelé menet Skóciába ezért aggódott. A felvitt poggyász pedig ha minden igaz csak egy darabban lehet, max 10 kiló, és ennek méret korlátai vannak. (55 x 40 x 20 cm)
A pakolásra figyelj, olvasd el, hogy mit lehet felvinni, és mit nem szabad leadni a feladandó poggyászban! Fontos, nehogy átpakoltassanak veled! Jó utat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!