Angliában szeretnénk élni és dolgozni én a párom és 3 éves kislányunk . Mennyi lehetőségünk van hogy sikerüljön munkát találni ezen feltételek mellett? Válaszolnátok pár kérdsre
én jogi asszisztens vagyok alapfokú angollal túlzás hogy tudok....
a párom is de ő nem túl jó. nem, veszne el de mégis sok tanulni valónk van még.
szóval nekem bármilyen munka a jöhet a párom kamion sofőr ként akar dolgozni van esélyünk??
a gyerek után milyen és mennyi járandóságokat lehet kapni
óvodáért kell a fizetni??és mennyi a lakás bérlés ? és szociális alapon lehet olcsóbb lakást kapni?
Anyósod kicsit lódít. Én is kint élek, és amíg eltartottak én is azt mondtam hogy Anglia egy mennyország. De amióta dolgozom, én fizetem a számlákat bizony messze van a mennyországtól..
Egyébként a kedves mama mit dolgozik hogy 0 nyelvtudással mennyországnak írja le Angliát???
ja ezen ki vagyok akadva -- szüljek kint egy gyereket ő majd angol állampolgár lesz igy még több támogatás jár----szóval nem én vagyok élősködő hanem anyós
nekem pont megfelel a mostani biztonságos állásunk ..
én postán férjem egy nagy nemzetközi kamioncégnél van..kb havi 380 ezer a fizetésünk jol megélünk belőle van házunk .nekem ez igy jó nekik nem,.,
Ne haragudj hogy ezt mondom, de az anyósod hihetetlenül ostoba ember. Ha a férjed beveszi amiket mond akkor ő is ostoba.
Anyósodat eltartják. Hát így persze hogy álomország Anglia. De akkor Magyarország is az ha eltartják az embert. Ő nem fizet semmit, csak élősködik a férjén, és élvezi hogy eltartják.
Anyósod abban is hazudik hogy kamionsofőrként nem kell angol tudás. Mégis hogy képzeli ezt?? Kézzel-lábbal mutogat majd a férjed? Hogy mondja el amit kell a munkával kapcsolatban Hazugság hogy nem kell angol tudás. Ha a férjed elhiszi, és képes otthagyni a biztos állását, akkor meg is fogja érdemelni hogy kint mindenhol el utasítják.
Azt sem igaz hogy a gyerekek miatt sok pénzt fogtok kapni. Anglia nem egy persely hogy csak dobálja kifelé a pénzét minden bevándorlónak. HA ez így lenne mindenki menne ki.. Ha egyikőtök sem dolgozik még adókedvezmény sem jár. A családin kívül minden egyes kis pénzért dolgozni kell. Arról nem is beszélve hogy az óvoda sokkal drágább mint amennyi segélyt kap az ember. Ostoba a férjed ha ezt is beveszi. Azt meg felejtsétek el, hogy kijöttök és kaptok lakást. Rengeteg angol él gyerekestül albérletben, és ha osztogatnák a lakásokat tuti az állampolgáruknak adnak nem idegeneknek. Évekig kell várni itt is a lakásra, ami nem sokkal olcsóbb mint egy albérlet. Ha meg albérletet kerestek azokat nem érdekli hogy 2-3-4 gyereketek van VAn egy fix bérleti ár. Ha jó kiveszed a lakást ha nem jó akkor keresel másikat. Nem fogják olcsóbban kiadni mert gyerek van.
Azon meg egyenesen jót nevettem hogy anyósod azt mondja szülj kint és angol lesz a gyerek. Ilyet ma már csak egy végtelenül ostoba ember mondhat. Attól hogy Angliában szülsz gyereket nem lesz angol a gyermek állampolgársága. Ha mindkét szülő magyar állampolgárságú akkor csak annyi különbség lesz a kint született gyerek esetében hogy a születési anyakönyvi kivonatában a születési helyére nem az lesz írva hogy Pl: Budapest, hanem az hogy "London"
ennyi. De magyar lesz a gyerek. (csak akkor lenne angol ha az anyuka vagy apuka állampolgársága angol.)
Mellesleg egy angol gyerek sem kap több támogatást. Nem nemzetségre osztogatják a támogatásokat.
Kedves kérdező. Az anyósod ostobasága miatt nagy árat fogtok fizetni ha elhiszitek és kijöttök. Hidd el nekem nagyot fogtok bukni ha minden szavát elhiszitek.
Jó magam is gyerekkel élek kint, tudom mi a helyzet..
Usaban valoban működik hogyha ott születik állampolgár lesz, de Angliában nem.
Biztos keveri a mama...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!