Imádom a biciklitúrákat, szerintetek megoldható lenne lemenni bringával Bolognába, majd Firenzébe? Esetleg képtelenség?
Kérdező-- mennyi idős vagy? Egyébként az ilyen biciklitúra érdekes élménnyé válhat-- de szerintem nem jó egyedül neki vágni-- egy pár barát kell akikkel együtt már el lehet indulni.
Nem árt előre arról is tudakozódni, hogy merre, melyik útvonalon vannak kempingtáborok-- alvás, tisztálkodás miatt is.
A nagyobbik unokám is bringa bolond Ő is nem rég töltötte be a 18- évét-- már versszerűen bringázik két éve-- csak teker.. csak teker... kilométereket amikor már elfogadható az időjárás...
Biztos jó lehet, csak én nagyon féltem ha el-el megy és a fején a fülhallgató-- speciális sárga mellény kell hozzá, és nem rég vásárolt valamiféle fényeket ami a kerekeken villódzik amikor teker. Nagyon jól néz ki és jó láthatóvá teszi a kerékpárost is.
Mi a csuda a neve nem tudom, ennek a világító futó fény micsodának mert én még a kerékpárhoz se értek annyira nem hogy még a falhoz támasztáshoz se értek. Soha nem volt bringám és felnőttkorban már nem tudtam megtanulni csak a gépkocsivezetést.
Ha érdekel ez a kerekkel együtt futó villódzó fények, akkor szívesen megkérdezem Őt, hogy mi az és hol vásárolta. Csuda tudja talán még láthatóbbá lesz az útakon azokkal a fény-micsodákkal... remélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!