Hogyan kell elkezdeni megszervezni egy hétvégét Párizsba?
Köszönöm a válaszod!
Ezek szerint nem fogalmaztam elég egyértelműen: tehát saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki mire esküszik, ha "olcsó" párizsi utazásról van szó, mivel éri meg jobban kimenni (repülő,busz,vonat) és miért, hol éri meg eltölteni azt a két éjszakát, körülbelül mennyi pénzből lehet ezt megoldani.
Nekem ugyan nincs tapasztalatom de én is magunknak szervezem az utat Spanyolországba. Mivel mindennek utána lehet nézni neten, így ez már nem olyan nehéz.
Ahogy az előző hozzászóló is írta, megnéztem a szállást, lebeszéltem, aztán lefoglaltam a repülőjegyeket. Béreltem online autót. Jelenleg a programok szervezésével foglalkozom. Épp egy marokkói utazáshoz fogok kompra jegyeket foglalni. A lényeg, hogy nem kell megijedni tőle. Jó utat!
Az egyértelmű, hogy repülőgéppel kell utazni, még az air france is olcsóbb, mint a vonat, a fapadosokról nem is beszélve. Én sajnos ennyit tudtam segíteni, ha megyek, ismerőshöz megyek, úgyhogy szállásra, utazásra nincs gondom.
Egyébként ha van ismerősötök kint, akkor érdemes lehet megkérdezni, elalhattok-e náluk, vagy ha nagyon spórolni akartok, akkor valamilyen coachsurfing akciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!