Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan kell elkezdeni megszerv...

Hogyan kell elkezdeni megszervezni egy hétvégét Párizsba?

Figyelt kérdés
Én már többször jártam a városban, de mindig utazási irodával. Most (valamikor a jövőben) én szeretném megszervezni az utazást magamnak és a páromnak. Akinek van tapasztalata ebben,mondjuk kifejezetten Párizzsal kapcsolatban, örülnék,ha megosztaná velem:) Köszönöm!

2013. jan. 16. 05:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Igazából ami lényeges, hogy közlekedési eszközt,szolgálatót,szállást,programszervezést a lehető legjobb ár-érték arányban és minél kedvezőbben tudjunk választani.
2013. jan. 16. 05:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Keresel szállást, megnézed van e hozzá passzoló repjegy, lefoglalod a szállást és a repjegyet, megnézed hogy jutsz el a szállodáig a reptérről, elutazol, ott meg megnézed a látnivalókat.
2013. jan. 16. 07:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Ezek szerint nem fogalmaztam elég egyértelműen: tehát saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki mire esküszik, ha "olcsó" párizsi utazásról van szó, mivel éri meg jobban kimenni (repülő,busz,vonat) és miért, hol éri meg eltölteni azt a két éjszakát, körülbelül mennyi pénzből lehet ezt megoldani.

2013. jan. 16. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs tapasztalatom de én is magunknak szervezem az utat Spanyolországba. Mivel mindennek utána lehet nézni neten, így ez már nem olyan nehéz.

Ahogy az előző hozzászóló is írta, megnéztem a szállást, lebeszéltem, aztán lefoglaltam a repülőjegyeket. Béreltem online autót. Jelenleg a programok szervezésével foglalkozom. Épp egy marokkói utazáshoz fogok kompra jegyeket foglalni. A lényeg, hogy nem kell megijedni tőle. Jó utat!

2013. jan. 16. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Az egyértelmű, hogy repülőgéppel kell utazni, még az air france is olcsóbb, mint a vonat, a fapadosokról nem is beszélve. Én sajnos ennyit tudtam segíteni, ha megyek, ismerőshöz megyek, úgyhogy szállásra, utazásra nincs gondom.

Egyébként ha van ismerősötök kint, akkor érdemes lehet megkérdezni, elalhattok-e náluk, vagy ha nagyon spórolni akartok, akkor valamilyen coachsurfing akciót.

2013. jan. 16. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!