Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik országba lehet jobban...

Melyik országba lehet jobban élni Svédország vagy Belgiumba?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Mostanában azt hallottam, hogy a Skandináv országokba érdemes kimennie annak, aki ki akar menni. Svédországban nagyon jók a megélhetési körülmények, viszont drága egy hely. Én is oda szeretnék menni. Remélem jövőre vagy azutáni évben sikerül.
2013. jan. 14. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Belgiumban.
2013. jan. 14. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Svédország
2013. jan. 14. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Svédországban, vagy Flandriában. Belgium másik része, Vallónia egyáltalán nem jó hely, de Brüsszel még sokkal rosszabb és legalább annyira drága, mint Svédország.
2013. jan. 16. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Miből gondoljátok, hogy Svédország olyan jó? Vagy Belgium annyira rossz? Svédországban alig van munka és lakás. Nem túl jó a közbiztonság sem a nagyvárosokban. Szociális háló jó, de csak annak, aki jogosult rá.
2013. jan. 16. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Belgium nem rossz. Brüsszel nagyon rossz és Vallóniában is vannak zűrös helyek. Onnan tudom, hogy voltam ott.
2013. jan. 17. 09:51
 7/8 anonim válasza:
Svédország akkor jó, ha beszélsz svédül. Akkor kapsz munkát, és hiába drága minden, a fizetés sokkal kiegyenlítettebb, mint pl nálunk. nincsenek akkora eltérések bizonyos beosztottak, munkaköri feladatok fizetése között. A közbiztonság rossz, a nemi erőszak aránya magas, viszont az életszínvonal nagyon jó. Belgiumot meg nem ismerem.
2013. jan. 18. 12:11
 8/8 anonim válasza:
Én Svédországban lakom személyes tapasztalataim azok, hogy nagyon magas az életszínvonal. Hiába mondják, hogy rettentően drága, nem sokkal drágább, mint Magyarországon, de azért ez szinten van a tartva azzal, hogy a fizetés pedig jóval több. Munkalehetőség rengeteg van. Nem feltétlenül kell tudni svédül, de nagyon könnyű nyelv és könnyel meg lehet tanulni.
2013. jan. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!