Érdemes Eindhovenbe 1 napra elmenni?
Ja és ha konkrétan nem is mész el Amszterdamba, vagy valamilyen más szószerinti látványosságot megnézni, akkor az is elég, ha egyszerűen kiállsz az utcára és ámulsz a futurisztikusságon, fejlettségen, ami körülvesz. Nekem Hollandia a kedvenc országom, pont olyan, mint amilyennek gyerekként elképzeltem az USÁ-t, mielőtt szembesültem sötét titkaival (vagy manapság már nem is annyira titkaival).
Ha gyerekkorodban király helynek gondoltad Amerikát, aztán csalódás ért a valósággal való szembesülés után, Hollandiában megismerheted "gyerekkorod Amerikáját."
Attól függ mikor mennél. Télen semmiképp nem menj.
Én 3-4 éve voltam ugyanígy 1 napra december elején, de nagyon megbántam.
Annak ellenére mondom ezt, hogy kb 3000Ft volt a repjegy oda-vissza.
Rohadt hideg volt és semmi érdekes látnivaló nincs.
Este 6 után kihalnak az utcák.
Éjjel semmit sem lehet csinálni, mert valami rendelet miatt minden bezár éjfél körül, de addig is csak 1-2 hely volt nyitva. Bár lehet, hogy nyáron nagyobb élet van ott.
Én azt ajánlom, hogy ezt a pénzt inkább tedd hozzá egy nagyobb utazáshoz, mondjuk Amszterdamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!