Megbízható közvetítő cég? Angliába szeretnék menni.
Figyelt kérdés
Több mindent olvastam, nem tudom hogy lenne célszerűbb nekivágni, irodával, vagy felkerekedni és ott keresni valami lehetőséget.2013. jan. 13. 17:58
1/8 anonim válasza:
Csak magad! Intézz mindent magad.
2/8 anonim válasza:
Ismerős által, amgánúton, vagy Kasza Tibi ajánlásával ez a cég:
3/8 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek :)
2013. jan. 13. 18:40
4/8 anonim válasza:
Megbízható magyar ügynökség nem létezik. Jobban jársz ha magad intézed itt kint.
5/8 anonim válasza:
londonimagyarok egy kalap sz..r-- rengeteg embert átvágtak már.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem elég egyértelmű, hogy csak menni kell és szerencsét próbálni, magadtól :) köszi
2013. jan. 13. 18:54
7/8 anonim válasza:
Londonimagyarokkal kapcsolatban jó tapasztalatot én még nem hallottam. Persze lehet azért, mert az emberek inkább a rosszat írják meg, nem tudom. Mindenesetre egy kis utánajárással könnyedén el lehet boldogulni egyedül is. Esetleg ha van már kint élő ismerős, az óriási előnyt jelent.
8/8 anonim válasza:
ha tudsz angolul vagy van rokon / megbízható ismerős aki segít magad menjél cégtől ne ha nem is átverés márpedig ahogy tapasztaltam 90%-ban az :/ szerződést kell kötni levonások a kint megkeresett béredből stb.. nem érné meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!