Kezdőoldal » Utazás » Európa » él valaki spanyolországban?

él valaki spanyolországban?

Figyelt kérdés
anyummal ki szeretnénk költözni estepona-ba de természetesen vannak aggályaim milyen ott? nehéz az élet? barátságosak az emberek? nagyon nehéz a spanyol nyelv? németül és angolul is beszélek azokhoz mérten előre is köszönöm
2013. jan. 12. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A spanyoloknál is nagybetűvel kezdődnek a mondatok.
2013. jan. 12. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondoljátok meg, mert tudtommal őket is súlyosan érintette a válság és gazdaságilag nem állnak valami jól. Lehet nem Spanyolország a legmegfelelöb hely az új életre.
2013. jan. 12. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam,hogy ott nagyon barátságosak az emberek.
2013. jan. 13. 01:34
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Spanyolorszagban elek, de azt tanacsolom hogy semmikeppen ne gyertek ide a kozeljovoben, mert elkepesztoen nehez a helyzet itt...Munkat talalni szinte lehetetlenseg, minden dragul, a lakasberles is draga. Hacsak nincs nagyon sok felretett penzetek amibol akar 1-2 evig is elelnetek itt, akkor semmikeppen se gyertek. Az emberekkel nincs baj, szep is, de semmi megelhetesi lehetoseg nincs. Spanyolul pedig muszaj beszelni ha itt akar elni valaki. Ha beszelsz nemetul is, akkor en Nemetorszagot ajanlanam, az most egesz jo, innen is odamennek a legtobben...
2013. jan. 15. 18:05
 5/7 Orihuela válasza:
78%
Mi is Spanyolországban élünk, de nem Marbella, hanem Alicante környékén (Costa Blanca). Itt mi nem tapasztaljuk, hogy annyira szörnyű lenne a helyzet, bár ez a térség nagyrészt britek által lakott terület és ők a fontban ide érkező nyugdíjukból azért tudnak költeni. Nagyon sokan elvannak spanyol nyelvtudás nélkül is.
2013. jan. 16. 15:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek pont ezeket figyelembe véve gondolkozunk Gibraltar-on ugyebár ott font van angolul beszélnek java részt és nagyobb a fizetés is
2013. jan. 19. 19:48
 7/7 anonim válasza:

Sevilla-ban éltem és vannak ismerőseim kint.Nem olyan jó a helyzet mint volt,de szerintem nem is vészes.Munkát találni nagyon nehéz,de ott is kell munkaerő.

Kell beszélni spanyolul.Angolul,németül nem érvényesül ott az ember.Én ezt tapasztaltam.

2013. febr. 10. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!