Londonban a 2-es zónában milyen áron lehet bérelni szobát?
Figyelt kérdés
Számlákkal együtt mennyibe kerülne? Biztonságos, a központhoz közeli helyet szeretnék, ezért gondoltam a 2-es zónára.2013. jan. 12. 16:10
1/6 anonim válasza:
A 2-es zóna azért elég nagy, óriási eltérések vannak az árban. A szoba bérlésénél a feltüntetett árakban már benne van minden rezsi is. A 2-es zónán belül melyik rész érdekelne szállás ügyben. Csak azért kérdem, mert pl. Hackney kerület egyes részei is a 2-es zónában vannak, de fehér embernek mégsem való a környék. Téves az a képzet, hogy az 1-es, 2-es zóna a legbiztonságosabb. Ugyanúgy lehet találni rossz környéket az 1-es zónában, mint az 5-ösben. Én a 3-as zónában lakom, metróval 15 perc a belváros, szóval a távolság sem nagy. Szerintem ha metróvonalhoz közel lakik valaki, akkor akár a 4-es zónában is lakhat, mert gyorsan beér a városba.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet. A 4-esben fogok lakni egyelőre, méghozzá jó és biztonságos környéken. Én azt hittem, az 1-es és 2-es zóna teljesen biztonságos, de akkor ahogy te is írtad, ez egy téves képzet volt. Tulajdonképpen a metró 10 perc sétára lesz, a Picadilly-vel tényleg könnyen bent vagyok a városközpontban. Csak hát elég brutális, 170 font a havi bérlet az 1-4 zónára, metróra.
2013. jan. 13. 00:40
3/6 anonim válasza:
"Csak hát elég brutális, 170 font a havi bérlet az 1-4 zónára, metróra."
Igen, nem olcsó így a bérlet, viszont minél távolabb laksz, annál olcsóbb a lakhatás. Mindig meg kell nézni, hogy mi éri meg jobban. Vagy laksz a 2-es, max. 3-as zónában, de többet fizetsz lakbért, vagy laksz távolabb, tömegközlekedéshez közel, viszont olcsóbb a lakbér. Én most akarok önálló lakást bérelni, egy kicsi garzont, és valószínű hogy az 5-ös zónából fogok bejárni majd, mert annyival olcsóbb lakást találtam, ami bőven fedezi a megnövekedett bérlet költségemet.
4/6 anonim válasza:
A húgom a 3-as zónában lakik, és a 70 fontot fizet 1 hétre. és persze ez csak egy szoba. 6an laknak a lakásban, de mind magyar. és minden OK velük.
5/6 anonim válasza:
Mi a parommal 125 fontot fizetunk hetente,kozosen. Eszak-Nyugat Londonban, 2es zonaban. Ez egy "double room", ugyanebben a hazban egy szemelyre 80 font per het. 7 szoba van, 2 konyha,2 furdo es egy kicsi kert. De ha ki akarsz berelni egy szobat, szamolj a 2 het depozittal es hogy pluszban 2 hetet elore ki kell fizetni. Altalaban ezek a feltetelek. De 150-170 fontert ezen a kornyeken lehet studio flat-et is berelni. De ezek a minimalis arak kb. Nezz korbe gumtree-n!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És a környék mennyire biztonságos, ahol laktok? Mert én Gumtree-n 130 font alatt nem igazán találok normális környéken szobát a 2-esben.
2013. jan. 18. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!