Belgiumban ismerik a túró rudit?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne!2013. jan. 9. 17:00
2/11 anonim válasza:
Ezen a néven tuti nem. Más, ehhez hasonló terméket szinte minden országban kapni!
Saját véleményem ugyan, hogy a magyar Pirospöttyö TúróRudi-nak nincs párja a világon!
3/11 anonim válasza:
New Yorkban ismerik. Lehet kapni. Igaz, europai cuccokat arulo uzletben.
4/11 anonim válasza:
Én voltam belgiumban! Persze, hogy ismerik :D Ott másképp hívják, de köztudott, hogy Belgiumban, Brugges, Brussels, a csokivárosok. Minden féle fajta csokit lehet ott találni. Én láttam túrórudit a boltban!
5/11 anonim válasza:
Túrórúdit nem láthattál, max csak utánzatot...
6/11 anonim válasza:
Minden olyan helyen, ahol van orosz élelmiszerbolt, találsz hasonlót, elvégre a híres-neves hűdeegyedi Túró Rudi nem más, mint az orosz szirok koppintása :)
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek jó ötlet lenne, ha ajándékba vinnék túró rudit?
2013. jan. 10. 12:07
9/11 anonim válasza:
Ötletnek jó, de mivel hasonló termékük 100%, hogy van, így valószínű nem tudják majd mire vélni...
Én ugyanezt eljátszottam németországban, de nem fogadták örjöngve... :D
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor mit vihetnék nekik ajándékba? A túró rudit a gyerekeknek szerettem volna ajándékba adni.
2013. jan. 10. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!