Reptéri átszállás. Valaki segítene? Bővebben lent.
fapados vagy rendes légitársaság (pl. Brussels Airlines)? gondolom az utóbbi, mert előbbivel esélytelen, az van, amit #1 ír: fel kell venni a poggyászt (ha van), el kell hagyni a repteret és újra becsekkolni, ami pörgős reptereken is alaphangon 1-1,5 óra.
Rendes légitársaságnál, ahol Budapesten fel tudod adni a csomagod a végcélig, csak annyi lesz, hogy kiszállsz a repülőből és a Transfer passengers táblát követed. A beszállókártyát gondolom már Ferihegyen megkapod a Brüsszel-Spo. szakaszra is, így összesen annyi dolgod lesz, hogy az érkezési kaputól elsétálsz ahhoz a kapuhoz, ahonnan a második járat indul. Adatellenőrzés, csomagokkal való pepecselés nem lesz, végig becsekkolva maradsz a reptéren is.
Mondjuk 50 perc így sem sok, mert az érkezés időpontját a landolásra értik, onnan még 10-15p míg elhagyhatod a gépet + séta a reptér másik végére (általában), ez még időben oké, de ha keveset is késik a pesti gép, máris baj van.
Igen én foglaltam így. De nem külön-külön, hanem így adta a gép.
Valóban Brussels Airlines társasággal megyek. A jegyet ugyebár egybe vettem meg. Hasonlóképp gondoltam ahogy leírtad de azért megnyugtatóbb, hogy olvastam.
Mi van ha késik a gép és emiatt késem le a csatlakozást? A következő járatra feltesznek? Vagy megvár a másik gép? Ez utóbbi: hö-hö... mégis ki vagyok én... :)
Az jó, ha egy légitársaság, mert akkor nem kell összeszedned a csomagokat és kimenned majd újra becsekkolnod. Amikor én régen Lufthansával utaztam így, akkor már Mo-on mindkettőre becsekkoltak.
Pedig beszokták várni a csatlakozós gépeket, ha egy társaság. Szóval van esélyed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!