Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy hívják azokat a szállások...

Azvanhogy kérdése:

Hogy hívják azokat a szállásokat, amiket magányra vágyóknak találtak ki?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm volt egy ilyenben Horvátországban. De se arra nem emlékszem, ki ez az ismerősöm, se arra, hogy mit mondott, hogy nevezik az ilyet. Sejtelmem sincs hogy keressem a neten az ilyen szállásokat, azt mondta hogy km-ekre volt a legközelebbi élet (ember vagy falu/város). Ilyen helyre szeretnénk menni a párommal nászútra, mondták azt is hogy nem túl drága. Valaki tudna segíteni? Köszönöm :)
2013. jan. 6. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de a leírásod tökéletes illik arra, amit úgy neveznek, hogy KULCSOSHÁZ. Ez általában egy erdőben, vagy tanyán lévő szálláshely, a konfortfokozata változó, de jellegéből adódóan igen olcsó és általában lakott területektől távoli.
2013. jan. 6. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Horvátországban is van olyan világítótorony, amit ki leht bérelni. Sőt olyan is van,ami a szárazföldtől távolabb van egy sziklán a tengerben. Ott tuti nem nagyon zavarják az embert...
2013. jan. 6. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Meg is van :)

[link]

2013. jan. 6. 23:16
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 7. 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:
ááá ez a horvátországi világítótorony bérlés nekem fura, még nem is hallottam hasonlóról :))
2013. jan. 9. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!