Hogyan lehetnék bébiszitter?
Figyelt kérdés
Nyáron nagyon szeretnék kijutni Angliába,hogy dolgozhassak egy kicsit,lehetőleg bébiszitterként egy családnál. Tényleg ez minden vágyam,és mellette szeretném kicsit fejleszteni az angoltudásomat is. Voltam már Londonban,és megint szeretnék eljutni oda. Tud valaki egy ügynökséget vagy családot aki hajlandó lenne alkalmazni? Tudom,hogy fiatal vagyok még,dehát próba szerencse. :)
L/16 (középfokú angol nyelvvizsgával)
2013. jan. 5. 12:44
1/2 anonim válasza:
16 évesen nem fognak alkalmazni, mert fiatal vagy. Esetleg keres fel magyar családokat akiknek kell bébiszitter. Bár ott meg a nyelvtanulás nem lesz nagyon.
Hivatalosan meg csak úgy dolgozhatnál bébiszitterként ha meglenne a megfelelő tanfolyamod.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem,azért köszi. :)
2013. jan. 5. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!