Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tudtok még a szabadkaihoz...

Tudtok még a szabadkaihoz hasonló piacot valahol, ahol Adidas, Nike cuccokat árulnak, de nem kinait hanem törököt?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 17:52
 1/9 A kérdező kommentje:

ja és ugyanilyen olcsón

Szabadkán 5000 ft volt egy komplett tréning

2013. jan. 1. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Én még a Szabadkairól sem hallottam. Mikor van ott piac? Mikor lehet menni? Hol kell keresni egész pontosan.

5000-ret megér nekem is egy Adidas, ha kínai és nem török.

2013. jan. 1. 23:34
 3/9 A kérdező kommentje:
mi vasárnap voltunk. állitólag akkor a legnagyobb a piac. ha elmész szabadkára, ott már bárki útba igazit. mi is megtaláltuk hamar. sok sok cucc van, van kinai szemét is, de soka török cucc is, rengeteg magyar vásárlóval
2013. jan. 2. 08:31
 4/9 anonim válasza:
Piacon nem érdemes vásárolni.De ajánlom a korzót,a Pátria hotel melletti utcát,a Centár árúházat,Metro,024,városháza mögött...Remélem segitettem :)
2013. jan. 4. 13:53
 5/9 A kérdező kommentje:
ezek mind Szabadkai helyek?
2013. jan. 5. 08:34
 6/9 anonim válasza:
Igen,de még a Mega-t kifelejtettem,meg a Metro-hoz külön kártya kell(gondolom nem idevalósi vagy),de amúgy mind Szabadkán van és még egy csomó van amit még én sem tudok,hogy van(mármint üzlet) :) Jó keresgélést :)
2013. jan. 6. 15:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon kedves vagy.
2013. jan. 6. 18:56
 8/9 A kérdező kommentje:
te amúgy szabadkai vagy?
2013. jan. 6. 18:57
 9/9 anonim válasza:
Nem,de Szabadka községében lakok.:)
2013. jan. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!