Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen lehetőségeim lennének...

Milyen lehetőségeim lennének Angliában?

Figyelt kérdés

Közgazdász vagyok, nemrég végeztem. Munkatapasztalatom lényegében nincs, 3 éves alapszakom van a Corvinuson.

Szerintetek mint közgazdász ha kiköltöznék Angliába milyen lehetőségeim lennének? Karrierre gondolok. Jobbak lennének a kilátások ill. életkörülmények, mint itthon? Azt tudom, hogy a szánalams hazai gazdasági rendszernél és a magas adóknál jobb, de mennyire utálják ki az angolok a külföldieket? Elég jól beszélek angolul, de akcentusa ugye mindenkinek van...

Kint esetleg tudnám folytatni a tanulmányaimat? Mesterszakra gondolok pl.

Nem feltétlen Angliáról lehet csak szó, az UK-ban lényegében bárhol tetszene, Skóciában van rokonom is.

Köszi!

2009. aug. 25. 19:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon régi a kérdés, de aki ilyen szituációban van, tudna nekem válaszolni néhány kérdésre?

Hogy sikerült kint elhelyezkedni?

Alap vagy mesterdiplomával végül?

Milyen szakon végeztetek?

Vagy először Magyarországon helyezkedtetek el és utána gyakorlat birtokában mentetek ki?

Magyarok azért elég nehezen jutnak ki igazi közgazdász állásokba, még ha nem is a Citybe, amennyire tudom, még ha gazdasági diplomájuk is van.

Illetve csak hosszabb neves multinál szerzett tapasztalattal.

Kb. hány év szakmai tapasztalat kell elismert cégnél, hogy reális esély legyen kikerülni Londonba, Leedsbe, Manchasterbe, stb...?

Egy-két-három év elég?

2018. szept. 27. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!