Lágyszi írjátok le nekem hogy hogy néznek ki azok a holland kis "trafikok" ahol a füvet árulják Hollandiában?!
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 20:06
1/7 anonim válasza:
rá van írva, hogy coffee shop és fűszag árad belőle.
2/7 anonim válasza:
Trafikok? A smartshopra gondolsz? Keress rá a wikipedián vagy a google-on, biztosan találsz pár képet :)
3/7 anonim válasza:
a coffee shopokra gondolsz? azokat lehetetlen elteveszteni, foleg amszterdamban. tele van veluk a hely, vannak utcak ahol csak ilyen van, vagy max 1-2 sorozo, uzlet, bulizohely. csak ajanlani tudom oket :) nem feltetlenul erdemes a legpuccosabba menni, a cucc mashol is minimum ugyanolyan jo, de a berendezest es a designt nagyon megfizettetik pedig gondolom nem az a lenyeg. az utcan senkitol soha NE vasaroljatok, barmilyen rendesnek is tunik a srac, sose lehet tudni h mi van benne, sok turista rafazott mar h reggel felebredt es azt se tudta hol van, hogy kerult oda es mi lett a cuccaival. szivni lehet az utcan is, de venni csak coffee shopba (na meg ha amr ott vagy, hangulatosabb ott elszivni)
4/7 anonim válasza:
Menj a Cartier Rouge-ba, azaz a vöröslámpás negyedbe (red light district). Az tele van coffee shopokkal. Az árak helyenként változhatnak, van ahol 5 gramm alatt el sem adnak. Az előre tekert cigiket is ajánlom (pl. a Bulldog-ban). A süti annyira nem hatásos...szerintem. De ha már ott vagy inkább csokit (hasist) vegyél, az itthon elég ritka, viszont sokkal jobb
5/7 tade válasza:
Szia. Amszterdamban annyi cofee shop van, mint Olaszban a fagyiarus. En anno egy rohadt lepukkadtban voltam, a fusttol alig latsz, tele volt kinai turistakkal,de kit erdekel, nem a dizajnert mesz oda.Een ha jol emlekszem 4 evvel ezelott fizettem egy zacsko zoldert 10 eurot :)...sot kihuztak egy jo par fiokot, amiben kb volt 50 fele fu meg hasis es megkerdeztek milyet szeretnek....hat felejthetetlen nyaralas volt :)
6/7 anonim válasza:
Az komoly igen utcán is lehet nyomni :) aki szereti ha szerepel , és hazájába nem teheti próbálja ki :) Lucky Strike cigit arra fele elég sokan szívnak :)
7/7 anonim válasza:
zöld-fehér matrica van a coffe shop ablakán/ajtaján, azokban árulnak... de látogasd meg a piros lámpás negyedet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!