Ideiglenes személyi kiadása érvényes jogosítvány esetén? +egyéb
Sziasztok!
Ma jár le a személyim és már az újat nem küldenék ki addig, amíg megyek Lengyelországba. Azt olvastam, hogy ideiglenes személyi jó lenne, de azt is írják, hogy ha van új fajta jogosítványom, akkor ideiglenest nem adnak. Most ez utóbbi tényleg így van? És bár nincs ellenőrzés a határon, de ha esetleg ellenőriznének kint, akkor a jogosítványommal nem érnék semmit? (euvonal oldalán írt információk szerint nekem az jött le, hogy az nem jó, de más forrásból meg azt hallottam, hogy jó)
A jogosítvány valóban nem jó, útlevél vagy személyi kellene.
Sajnos tényleg nem adnak ki ideiglenes személyit ha van jogosítványod. Ez nagy marhaság, de sajnos ez van, úgyhogy sajnos patthelyzetben vagy.
Köszi a választ!
Ezt szomorúan hallom. :( Amúgy ez mennyire biztos információ?
Illetve, ha kint ellenőriznek és nincs érvényes személyim meg útlevelem, akkor milyen szankciók várhatóak? (amúgy csak 2 napra mennék ki, de hát azt nekik hiába mondom)
Ez 100%, hogy így van!
Azt nem tudom mi a szankció, gondolom pénzbírság, de nyilvánvalóan az adott rendőr jóindulatán is múlik a dolog.
Esetleg aki tudja, hogy mi a szankció ilyen esetben, kérem írja meg!
És amúgy úgy tuti nem lehet kijátszani a rendszert, hogy azt mondom nincs jogsim és csinálok 3000-ért anyakönyvi kivonattal? Mondjuk gondolom nem, mert az adatbázisban szerepel, hogy van... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!