Au pair Franciaország?
Szia
Nem tudom mennyire lesz hasznos a válaszom , lehet nem pont erre számítasz, de ez is több mint a semmi.
Tehát én is au pair voltam, szerintem mindenképp megéri, jól teszed, hogy kimész. Én egyetlen hibát követtem el, hogy magyar családhoz mentem, kár volt. Lehetsz nagyon szerencsés szuper családdal, mint sok ismerősöm és lehetsz szerencsétlen, mint én. Franciaország gyönyörű, a kaják is jók. Nekem a francia emberek is szimpatikusak voltak, szerintem kedvesek, és örülnek ha látják, hogy erőlködsz, hogy franciául beszélj. Én nem Párizsban laktam, de voltam ott is, szuper. :)
A lényeg, az hogy szerezz sok sok barátot kint. Van egy nagyon jó weboldal, ami igaz főleg az utazóknak hasznos, de van benne "barát", "ismerős" kereső funkció is, hasznos. [link]
Később Londonban is voltam au pair, szerintem mindegy, hogy hol vagy az a lényeg, hogy maximálisan használd ki az adott ország adta lehetőségeket és legyél hálás, hogy ott lehetsz.
Sok szerencsét, remélem szuperül fogod magad érezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!