Költözés Szlovákiába. Hogyan kezdjek neki?
Úgy alakult, hogy Pozsonyban fogok dolgozni, és persze szükségszerűen élni is. Már szépen megterveztem ilyen apróságokat, mit viszek, miket kell beszerezni, meg elintézni, de a legfontosabb dologgal kicsit meg vagyok lőve. Hol fogok lakni? Hogyan lenne érdemes albérletet keresni? [Ez lenne az első - még Magyarországon sem kerestem albérletet, elég kevés tapasztalatom van benne]
Januárban fogok költözni, jó lenne addigra összehozni egy albérletet, de addig viszont Budapesten vagyok. Persze elvonatozni Pozsonyba nem probléma egyáltalán, akár többször is (úgy is megyek jövőhéten, bankszámlát nyitni - ha tudok - és SIM kártyát venni, ilyenek), jó lenne így elintézni a dolgot.
Szerintetek hogy lenne érdemes nekikezdeni a dolognak? Arra gondoltam, bemegyek pár ingatlanügynökséghez, mégis van nekik egy kész adatbázisuk, vagy inkább próbáljak interneten leegyeztetni pár címet magánszemélytől? Szerintetek lehetséges egyáltalán még most összehozni, hogy mondjuk szerdán 2-3 lakást is meg tudjak nézni? Vagy van esetleg valami ötletetek, hogyan kellene nekikezdeni, esetleg tapasztalat külföldre költözéssel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
Pozsonyi lakáshoz ezt googleztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!