Kezdőoldal » Utazás » Európa » Költözés Szlovákiába. Hogyan...

Költözés Szlovákiába. Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy Pozsonyban fogok dolgozni, és persze szükségszerűen élni is. Már szépen megterveztem ilyen apróságokat, mit viszek, miket kell beszerezni, meg elintézni, de a legfontosabb dologgal kicsit meg vagyok lőve. Hol fogok lakni? Hogyan lenne érdemes albérletet keresni? [Ez lenne az első - még Magyarországon sem kerestem albérletet, elég kevés tapasztalatom van benne]

Januárban fogok költözni, jó lenne addigra összehozni egy albérletet, de addig viszont Budapesten vagyok. Persze elvonatozni Pozsonyba nem probléma egyáltalán, akár többször is (úgy is megyek jövőhéten, bankszámlát nyitni - ha tudok - és SIM kártyát venni, ilyenek), jó lenne így elintézni a dolgot.

Szerintetek hogy lenne érdemes nekikezdeni a dolognak? Arra gondoltam, bemegyek pár ingatlanügynökséghez, mégis van nekik egy kész adatbázisuk, vagy inkább próbáljak interneten leegyeztetni pár címet magánszemélytől? Szerintetek lehetséges egyáltalán még most összehozni, hogy mondjuk szerdán 2-3 lakást is meg tudjak nézni? Vagy van esetleg valami ötletetek, hogyan kellene nekikezdeni, esetleg tapasztalat külföldre költözéssel kapcsolatban?

Előre is köszönöm a hozzászólásokat.

2012. dec. 14. 13:02
 1/2 anonim válasza:
0%
Utálunk szar szlovákia!
2012. dec. 20. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Pozsonyi lakáshoz ezt googleztam!

[link]

2012. dec. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!