Miket vihetek kézipoggyászba a Ryanair-nél?
Csak kézipoggyásszal megyek, és úgy tudom folyadékot nem engednek felvinni.. tehát a samponomat gondolom nem vihetem.. És hajvasaló, sminkcucc, körömlakk pl.?
És olvastam erről a folyadékos tasakról, az milyen, honnan lehet beszerezni, mire való?
Annyi ilyen kérdés volt már, légyszi olvass vissza. Amúgy különböző dologról szólhat a kérdés:
1. Mit szabad vinni, mennyi folyadék stb. Ez mindenkire, minden légitársaság utasaira egyforma szabályzat. Tényleg sok kérdés volt már a témában, de ha folyadék akkor max tíz darab, egyenként max 100ml-es edényt vihetsz. Szóval ez akár sampon is lehet. Üres üveget beszabad vinni, amit bent megtölthetsz mosdóban. Így szomjan halni nem kell.
2. Mit enged ryanair? A kérdés ryan specifikus része pusztán az, hogy férj bele a megadott méretekbe, nekik mindegy mit viszel. És max EGY db táska lehet ami még nagyon fontos!
Ha valami még nem tiszta, akkor kérdez, ne ott érjen meglepetés, de akár elolvashatod a hasonló kérdéseket itt az oldalon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!