Mivel utazhat 3 éves gyermek Ausztriában?
Figyelt kérdés
Tud valaki segíteni, hogy egy 3 éves gyermeknek kell e valamilyen papír, irat ahhoz, hogy kiutazzon Ausztriába? Már határ ugye nincs, a vonatra jegy sem kell neki, de az okmányt nem tudom. Aki tud, vagy van tapasztalata, az segítsen. Köszi.2012. dec. 3. 14:49
1/7 anonim válasza:
Személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel.
2/7 anonim válasza:
Úgy van, személyi vagy útlevél.
Én a helyedben útlevelet csináltatnék, mert azzal bárhova lehet utazni, szemben a személyivel, amivel ugye csak schengeni országokba.
Szóval ki tudja, nem fog-e még kelleni utazni máshova is, ne kelljen már akkor kétszer fizetni az okmányokért. Szerintem.
4/7 anonim válasza:
nem kell kétszer fizetnie, a személyi ingyenes, szemben az útlevéllel
a SZIG előbb meg is érkezik, mint az útlevél
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, szerintem marad a személyi igazolvány.
2012. dec. 3. 16:59
6/7 anonim válasza:
Személyi a legegyszerűbb, legolcsóbb, leggyorsabb.
És személyivel nem csak schengeni országba utazhat! Akár Nagy Britanniába is utazhat vagy Romániába, pedig azok nem schengeni országok.
7/7 anonim válasza:
Nagy Britannia is benne van schengenben, csak korlátozottan.
2000 óta a SIS-ben is benne van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!